خسته شدم از زندگیم ولی نه راه پس دارم نه راه پیش. با یه مردی دارم زندگی میکنم که حتی ذرهای نمیخواد عوض بشه. رفتارش حرفاش ازارم میده میدونه و بازم ادامه میده. کاش خدا منم میدید😞😞
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رفتارش حرفاش کاراش😞شاید اشتباه از خودم بود از اول سوختم و ساختم. به شدت بد دله. اولش خیلی جنگ و دعوا داشتیم ولی ناخواسته باردار شدم و مجبور شدم به سازش. این بد دلی برای همه هست غیر از خانوادش. یعنی من خونه پدر مادرم شهرستانه خیلی زود برم۶ماهی یکبار با دعوا. اون وقت انتظار داره در خدمت خانوادش باشم هر روز زنگ بزنم. چند روز یکبار برم و دعوت کنم و...
انتظار داره هر جا رفتیم پدر مادرش باشن. ما که به لطف اخلاق خوبش جایی نمیریم چی بشه تفریحی بخوایم بریم اول اسم اونا رو میاره. منم طاقتم تموم شده و جنگ و دعوا شروع میشه
ای بابا با حرف زدن مشکلتون حل نمیشه خانوما هرچی میکشن از سازش کردنشونه☹️
خیلی حرف زدم ولی ادمی که فکر میکنه درسته فکر میکنه هیچ عیبی نداره روز به روز بدتر میشه.
اصلا دلم نمیخواد حتی لحظهای خانوادشو ببینم چون اونا اینو تربیت کردن هی غیرت داره فلانه... بعد این میخواد دائم جلو چشمم باشن😞 از خودش خانوادش متنفر شدم🥺