یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره عزیزم ، دیروز ساعت ۸ حضوری و ساعت ۱۴ غیر حضوری شروع شد ...تا آخر خرداد پیش فروش شد ...گوش به زنگ باش پیش فروش تیر ماه و از دست ندی ...بلیط مشهد نیم ساعته تموم شد
داداشم هفته پیش میخواست از بابل بیاد مشهد.بلیط هواپیما و قطار همگی پر شده بود.مجبورا با اتوبوس اومد
برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکردهایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷
جدی یعنی بازم هس آره یادمه پارسال هم اوایل تیر پیش فروش شد که جلدی گرفتم
اره تقریبا یک هفته ، ده روز مونده به تیر ، پیش فروش تیرماه شروع میشه ...فقط سایتهای مرتبط به فروش بلیط و هر چند روز یه بار چک کن ، من خودم سایت علی بابا قسمت بلیط قطار و چک میکنم
ممنون گلم یعنی برا هر ماه هس مثلا من که امسال مرداد ماه میخوام برم همون اول مرداد یا اواخر تیر پیش ...
سال قبل کل تابستون یه جا بود ، الان دیروز پیش فروش فقط تا آخر خرداد بود ....البته هنوز تابستون نشده ، شاید از تیر ماه پیش فروش برای کل تابستون باشه ،،،فقط سایت ها رو چک کن که جا نمونی