2777
2789

امروز انگار خبرشو خوندم ولی الان هرچی تو بلیطا میگردم خالی نیس ینی ب همین زودی گرفتنشون☹میخواستم برم مشهد😫

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم ، دیروز ساعت ۸ حضوری و ساعت ۱۴ غیر حضوری شروع شد ...تا آخر خرداد پیش فروش شد ...گوش به زنگ باش پیش فروش تیر ماه و از دست ندی ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بلیط مشهد  نیم ساعته تموم شد

داداشم هفته پیش میخواست از بابل بیاد مشهد.بلیط هواپیما و قطار همگی پر شده بود.مجبورا با اتوبوس اومد

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

آره عزیزم ، دیروز ساعت ۸ حضوری و ساعت ۱۴ غیر حضوری شروع شد ...تا آخر خرداد پیش فروش شد ...گوش به زنگ ...

جدی یعنی بازم هس آره یادمه پارسال هم اوایل تیر پیش فروش شد که جلدی گرفتم 

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
جدی یعنی بازم هس آره یادمه پارسال هم اوایل تیر پیش فروش شد که جلدی گرفتم 

اره تقریبا یک هفته ، ده روز مونده به تیر ، پیش فروش تیرماه شروع میشه ...فقط سایتهای مرتبط به فروش بلیط و هر چند روز یه بار چک کن ، من خودم سایت علی بابا قسمت بلیط قطار و چک میکنم 

اره تقریبا یک هفته ، ده روز مونده به تیر ، پیش فروش تیرماه شروع میشه ...فقط سایتهای مرتبط به فروش بل ...

ممنون گلم

یعنی برا هر ماه هس مثلا من که امسال مرداد ماه میخوام برم همون اول مرداد یا اواخر تیر پیش فروش میشن درست متوجه شدم؟

آخه من فک میکردم برا کل تابستونه دیگه

داداشم هفته پیش میخواست از بابل بیاد مشهد.بلیط هواپیما و قطار همگی پر شده بود.مجبورا با اتوبوس اومد

هواپیما ک خبلی گرون شده لامصب

ممنون گلم یعنی برا هر ماه هس مثلا من که امسال مرداد ماه میخوام برم همون اول مرداد یا اواخر تیر پیش ...

سال قبل کل تابستون یه جا بود ، الان دیروز پیش فروش فقط تا آخر خرداد بود ....البته هنوز تابستون نشده ، شاید از تیر ماه پیش فروش برای کل تابستون باشه ،،،فقط سایت ها رو چک کن که جا نمونی 

الان بعضی مسیر ها در حد یکی دو نفر خالی داشت ، چک کن شاید گیرت بیاد...گاهی اوقات کنسلی هم هست

نه عزیزم من برا مرداد میخوام بازم ممنونم از پاسخگوییت🌹