2777
2789
عنوان

اندوسکوپی لطفا راهنمایی کنید

70 بازدید | 12 پست

۱ بیمارستان دولتی بیهوش میکنه 

۲ ایا بدون بیهوشی  درد داره یا فقط حالت تهوع

سلام دوستان عروسک روسی دست ساز دارم اگر خوشتون اومدباقیمت پایین سفارش بدید ارسال به همه شهرها با پست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون بیهوشی انجام دادم 

دردی حس نکردم

فقط همون حس عوق زدن و تهوع وقت خارج و داخل کردن دوربین اندوسکوپیه 

البته اسپری بی حسی میزنن به حلق

خیلی هم راضی بودم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

مگه بدون بیهوشی هم انجام میدین  من دوبار انجام دادم بیهوش کردن بیمارستان دولتی هم بود

اره بدون بیهوشی میگن  خیلی وحشتناک میگن

سلام دوستان عروسک روسی دست ساز دارم اگر خوشتون اومدباقیمت پایین سفارش بدید ارسال به همه شهرها با پست 
بدون بیهوشی انجام دادم  دردی حس نکردم فقط همون حس عوق زدن و تهوع وقت خارج و داخل کردن دوربین ...

پس چرا همه میگن وحشتناک من ترسیدم برم میخوام کنسلش کنم

بدون بیهوشی انجام دادم  دردی حس نکردم فقط همون حس عوق زدن و تهوع وقت خارج و داخل کردن دوربین ...

بیمارستان دولتی بود

پس چرا همه میگن وحشتناک من ترسیدم برم میخوام کنسلش کنم

من مشکلی نداشتم خیلی هم استرس داشتم اتفاقا

بیمارستان خصوصی بود البته 

به نظرم دکترم مهمه کار بلد باشه

اینم بگم من کلا تحمل دردم بالاست و نازک نارنجی نیستم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من مشکلی نداشتم خیلی هم استرس داشتم اتفاقا بیمارستان خصوصی بود البته  به نظرم دکترم مهمه کار ...

همون خصوصی بوده و شما تحملت بالاست 

من خودم اندوسکوپی نرفتم ولی خانومایی ک ار اتاق اندوسکوپی میومدن میرن همه شکماشونو گرفته بودن یکیشون انقد جیغ میزد انگار اتاق زایمانه بابای خودمو بیهوش کردن اصلا خبرش نشد 

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 
من خودم اندوسکوپی نرفتم ولی خانومایی ک ار اتاق اندوسکوپی میومدن میرن همه شکماشونو گرفته بودن یکیشون ...

وای پس من اگر بیهوش نکرد میگم نمیخوام میام خونه