2777
2789

من فقط به ابرو میکرو کردم اونم روزی هزار بار خودمو لعنت میکنم که چرا این کارو کردم 

اونایی که دماغ عمل میکن یا چیزای دیگه اگه بد شه چی 

خیلی میترسم آخه 

ترسو نبودم از بلایی که سر ابرو هام اومد ترس خورده شدم شما چی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دکتر خوب وبد داریم ارایشگرم همینجور

کلا میدونم اینو ولی آخه بعضی وقتا همون خوب ها هم گند میزنم من خودم واسه ابرو جای خوبی رفتم ولی گند زد الان نمی‌دونم چطوری این گندم پاک کنم

یکی از دوستام هم عمل بینی انجام دادن چهار سال پیش بعدش بینش گوشت آورد و ناچار دوباره این هفته عمل تر ...

خداییش چرا اینقدر ماا زنا باید سر خودمون بلا بیاریم واقعا بده این دیگه بد شانسیه

آشنای ما تا الان سه بار عمل ترمیم بینی کرده که عمل اولیشو اصلاح کنه.روز بروزم زشتر میشه بینش. میگه ...

بخدا این چیزا رو آدم میبینه ترس برش میداره مگه نچرالمون چشه که آنقدر درد و رنج متحمل شیم

بخدا این چیزا رو آدم میبینه ترس برش میداره مگه نچرالمون چشه که آنقدر درد و رنج متحمل شیم

شما هم درست میگین .منم بارها بهم گفتن برو ابروهات و درست کن پر پشت تر بشه  اما من همین مدلی خودمو دوست دارم شوهرم هم راضی نیست برم میگه همینطوری من پسندت کردم نمیخواد تغییر بدی.

و من نمیگم دنبال زیبایی نباشن .اما حد اقل پیش یک دکتر با تجربه  و خوب برن تا کمتر مشکل پیش بیاد .گرچه بازم ممکنه استثنا بشه و دکتره یا آرایشگره که معروف هم هست  اونبار کارش خوب از آب در نیاد