2777
2789
عنوان

یه خاستگار دارم ....

222 بازدید | 26 پست

خانوادشون  خیلی عجله دارن همش از ما جواب میخان 

منم شک دارم به اینکه نکنه پسرعه مشکلی داره ولی ما تحقیق رفتیم از چندین نفر پرسیدم همه گفت خانواده خوبن پسره هم وضعیت مالی خوبی داره ولی میترسم بخاطر این عجله کردنشون که مشکلی داشته باشه پسره

مردم ک تو زندگیشون نیستن حتما ی چیزی هست برید مساوره شاید اون بفهمه 

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورد قبلی منم همین طور بود خیلی عجله میکردند از هر کی هم میپرسیدیم تعریف میکرد شانسم گفت پسر داییم دوستش از آب دراومد و فهمیدیم طرف چیکارست اگرنه صد سالم که تحقیق میکردیم متوجه نمیشدیم

تو ی محله هستیم از بچگی اونجا بزرگ شده 

قرار نیست چون تو ی محل هستین خوب باشه تو ک باهاشون زندگی نکردی بفهمی چجورین

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
😂میخای منو به کشتن بدی ؟!

خیلیا قبل عقد دو سه ماه صیغه محرمیت برای آشنایی بهتر انجام میدن با حضور خانواده ها

ما هم بد میدونستیم و انجام ندادیم

ولی کاش انجام میدادم و یه راست عقد نمیکردم