الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هم استرس برای اینک یکماهه انگار یه چی تو گلومگیر کرده استرس دارم
رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔 🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸 ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔 🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸 ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
هم سردرد هم استرس برای اینک یکماهه انگار یه چی تو گلومگیر کرده استرس دارم
ما ترکا تو این جور مواقع میریم قارق چی نمی دونم اصطلاح فارسیش چی میشه ولی مثلا اگر چیزی تو گلو ما رفته باشه درش میاره بیرون این جور آدما رو دارین اطرافتون برید پیش اونا؟
ما ترکا تو این جور مواقع میریم قارق چی نمی دونم اصطلاح فارسیش چی میشه ولی مثلا اگر چیزی تو گلو ما رف ...
منم ترکم
اره میدونم چیو میگی
اگه می شناسین کسی رو برید حتما پیشش من خودم ۴ سالم بود احساس می کردم یه چیزی تو گلوم گیر کرده رفتیم پیش قارق چی پوست تخمه هسته آلبالو از تو گلوم در آورد