2777
2789
عنوان

اهدای تخمک

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 71 پست
اصلا نزار کسی بفهمه عزیزم بعدش برو خونه ی کسی نکنه ضعف داشته باشی

اگه رضایت همسر نخواد هیچوقت نمیذارم کسی بفهمه.

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یه دوره مصرف دارو داری

قبلش؟ آرهههشنیدم .اصلا مهم نیس فقط میخوام اینکارو براش انجام بدم تا انقد غصه نخوره .

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
فکر نکنم بخواد از بیمارستان مخصوصش بپرس اونحا که میخوای پانکچر بشی

واقعا؟ یعنی میشه بتونم اینکارو انجام بدم .ای کاش بشه . 

فکر نکنم بخواد از بیمارستان مخصوصش بپرس اونحا که میخوای پانکچر بشی

اسم عملش پانکچره؟

مشکل خواهرشماچیه؟  

نطفه ی شوهرش ضعیف بود اینقدر از این امپولها زد و چند بار اقدام کردن ناموفق بود  که هم ذخیره ی تخمدانش تموم شد و هم سرطان نان هوچگین گرفت . الان درمان شده 

شوهرش اوایل زار میزد که تقصییر من بود که گفتم بچه میخوایم .

اما حالا که خواهرم درمان کرده دوباره حرف بچه را میزنه . خواهرم گفت عمرا دیگه امپول هورمونی نمیزنم. خیلی اصرار داری تخمک اهدایی می گیرم

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
نطفه ی شوهرش ضعیف بود اینقدر از این امپولها زد و چند بار اقدام کردن ناموفق بود  که هم ذخیره ی ت ...

خب چررراااا؟ الان ک درمان شده خواهرت . برن ی مدت تحت نظر که باخیال راحت ی بارداری سالم داشته باشن . 

خب چررراااا؟ الان ک درمان شده خواهرت . برن ی مدت تحت نظر که باخیال راحت ی بارداری سالم داشته باشن .& ...

دکتر گفت میتونه بخاطر تزریق مکرر امپولهای هورمونی باشه . بعدم اگه نطفه شوهرش ضعیف نبود این بلاها سرش نمیومد

اره عزیز همون تخمک کشی همزمان همسر اون خانم هم باید باشه ازش نمونه میگیرن سریع میبرن آزمایشگاه جنین ...

من میتونم تخمک اهدا کنم فریزکنن تا بعدا ازش استفاده کنن؟ چون حتی نمیخوام همسر اون بفهمه . 

من میتونم تخمک اهدا کنم فریزکنن تا بعدا ازش استفاده کنن؟ چون حتی نمیخوام همسر اون بفهمه . 

جنین دیدم فریز می کنن ، تخمک هم میشه ؟

میدونم از جنین فریز شده ی دیگران هم میشه در رحم کاشت

دکتر گفت میتونه بخاطر تزریق مکرر امپولهای هورمونی باشه . بعدم اگه نطفه شوهرش ضعیف نبود این بلاها سرش ...

خب همسرش بره مشکلشون حل کنه .بدون داروی هورمونی اقدام کنن. چون همسر منم ضعیف بود ومن دوبار سقط کردم ب خاطر همین مشکل .اما همسرم رفت و با دارو مشکلش حل شد و با اولین اقدام باردارشدم  

جنین دیدم فریز می کنن ، تخمک هم میشه ؟ میدونم از جنین فریز شده ی دیگران هم میشه در رحم کاشت

آره عزیزم .یکی از اقوام ک مجردم هس مشکلی داشت ک مجبورر شد رحمشو برداره اما تخمکاشو دکتر فریزکرد تا اگر خواست بعدها با رحم اجاره ای بچه داربشه

این و چرا شما میتونید برید داخل بخش بگید نمیخوام ببینه من کی ام خودشون از این موارد خیلی دارن 

ولی میگن کیفیت میاد پایین

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀