2777
2789

نوزاد ۵ ماهه دارم که همش تک سرفه داره و گلوش قرمز شده ولی تب نداره.

خودم فکر میکنم از رفلاکسه، چون از وقتی ۵ ماهش تموم شد بالا میاره به مقدار کم،چند بار تو خواب اب دهنشو قورت میده و سرفه میکنه . خوابش عمیق میشه ی هو از خواب میپره و چشاش قرمز میشه. خواب شبش بهم ریخته، کوتاه شده، اصلا این ماه وزن نگرفته، شکمش میده جلو تو خواب.

دکتر بردم یکی میگه سرماخوردگی یکی میگه رفلاکس.

از امروز داروی رفلاکسشو شروع کردم امیدوارم درست تصمیم گرفته باشم.

شما تجربه ای از رفلاکس دارین؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

فقط مهربانی از انسان بجا می مونه.🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خوبی تو یکی ازتاپیکاگفتی که دخترت روده تحریک پذیرداره؟

بعدا متوجه شدم دختر ۷ ماهه ام به پروتیین گاوی و خیلی از مواد غذایی الرژی داره.

سلام عزیزم بخدامن دارم دق میکنم توروخداکمکم کن بچه من مدفوعش نرمه میخوام ازتجربیاتت بهم بگی 

سلام عزیزم، فقط شکمش نرم کار میکنه؟روزی چندبار شکمش کار میکنه؟

ببین عزیزم، دفع نرم ملاک حساسیت به پروتین گاوی نیست،  مدفوع حالت مخاطی باید داشته باشه. دفع دختر من علاوه بر حالت مخاطی، تیکه های قهوه ایی هم بود.

برای نوزاد ده روزه مدفوعی که نگران کننده نباشه چطوریه ؟

پسر قشنگم،مرد کوچولوی مامان🫀قربون دست و پای کوچولوت بشم ، خداروصد هزار مرتبه شکر که سهم زندگیمون شدی 😍، و اما تو ، تو دلی مامان ... هرچند غافلگیر شدیم اما ، الهی که سالم دنیا بیای و پر از نور و امید و شادی باشی 😍🧿ملکه بانوی سابقم 
برای نوزاد ده روزه مدفوعی که نگران کننده نباشه چطوریه ؟

مدفدع حالت مخاطی نداشته باشه و تیکه های از قهوه ای و یا احیانا خون نباشه. 

[QUOTE=306129080]سلام عزیزم، فقط شکمش نرم کار میکنه؟روزی چندبار شکمش کار میکنه؟ ببین عزیزم، دفع نرم ...

عزیزم بچه ی شما چند ساله هستن؟

من ی دختر ۷ ساله دارم که روده ی تحریک پذیر داره.

وقتی نوزاد بود همش گریه میکرد و بی دلیل. هیچ دکتری متوجه نشد. تا اینکه من ی رژیم پایه گرفتم و متوجه شدم به بغضی مواد غذایی واکنش نشون میده. وقتی عصبانی میشدم روش و یا از کسی میترسید و یا استرس می گرفت و حتی مریض شدنی هم رودش تحریک میشد.

الان خودم و خودش میدونه چی باعث تحریک رودش میشه و وقتی رعایت میکنیم شکمش درد نمیکنه.