2777
2789
عنوان

تعبیر خواب ترسناک

73 بازدید | 13 پست

بچه ها لطفا اگر کسی تعبیر خواب بلده برام تفسیر کنه 

پریشب خواب دیدم و دقیق یادم نیست که بهم گفتن نمیدونم سه تا یا هفت تا قبرستون رو باید برم سر بزنم بعدش وارد یک قبرستون شدم و اطرافیان هم همراهم بودن یک دفعه هوا رفت رو به غروب و شب و بالای سر یک‌قبری وایستاده بودیم که نمیشناختمش ولی برای یک دختر جوون بود یک دفعه صدای جیغ های بلند  و داد که حتی شبیه صدای آدم هم نبود بنظرم  و‌ هوهوی باد بلند شد انگار از‌توی‌ اون قبر یا اطرافش صدا میومد و انگاری که فقط من متوجهش بود 

اگر تعبیرش رو میدونید بگید لطفا 

نمیدونم فقط صدقه بده و برای کسی تعریف نکن

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک کمی ؛ اصلا مثل صدای آدمی زاد نبود نمیدونم متوجه میشی منظورم رو یا نه 

خوابهای ترسناک برخلاف تصور ما تعبیر خوبی دارن مخصوصا اگه تو خواب ترسیده باشی ....میفهمم چی میگی من استاد دیدن خوابهای ترسناکم😂

لا إله إلّا اللّه