2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من رزماری خشک شده گرفتم با اب به مقدار متوسط رو به کم جوشوندم ده دقیقه  بعد صافش کردم  وقتی سر شد یه مقداریو ریختم تو بطری و به موهام با اسپری یا اپلیکاتور میزنم درومدن موهام بعد سه ماه  .اولش ریزش شدید میشه ولی هر روز بیست دقیقه وقت بذار موهاتو با یه شونه ی چوبی سر تیز محکم شونه  بکش که کف سرت کمی گز گز کنه و بعد اب رزماریو بزن  وقتی کل سرتو لابلا با شونه باز کردی و اون اب رو زدی رو کف سر و ریشه ی موهات  حالا با برس  چوبی بامبوی دندنه درشت هی شونه بکش حدو پنج دقیقه   از پشت به جلو و برعکس تا خون جریان بیوفته .به هر کی گفتم موهاش درومده .هم چنین شبها رود بخواب و هر روز هفت هشت لیوان اب بخور تا موهات خشک و موخوره ای  نشن اگر ویتامین کم داری استفاده کن .دیگه این روتینی هست که تا اخر عمرم ادامه میدم برا سلامت موهام ،مثل ِ مسواک زدن .

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
والا من رزماری خشک شده گرفتم با اب به مقدار متوسط رو به کم جوشوندم ده دقیقه  بعد صافش کردم &nbs ...

شما لابد موهات زخیم و محکم بوده منکه تصور کردن انقدر خشن موهامو بکشم و شونه کنم این همه زیاد تمام موهام میکنه کچل میشم

شما لابد موهات زخیم و محکم بوده منکه تصور کردن انقدر خشن موهامو بکشم و شونه کنم این همه زیاد تمام مو ...

نه اتفاقا کم بود اما انگشتت رو لابلاش و به سر شونه روغن نارگیل یا رزماری چرب کن و لای موهات با دستات یا با اون شونهه باز کن به حالت شونه کردن و بعدش شونه بکش کمی محکم نه خیلییی.

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

اره اوایل باید اجازه بدی موهای مرده بریزه ولی بعد از یک ماه مو ریزه ها رو میبینی تا سه ماه دیگه سیاه شده اگر هر روز انجامش بدی