قرمز_مخملی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 373 عنوان عروس هلندیم پلاستیک روی مبل رو خورده 2406 بازدید | 11 پست سلام دوستانکسی میدونه که عروس هلندی میتونه پلاستیک رو دفع کنه یا نه ؟ بالهایِمان زَخمی است *** اما هَنوز بُلند پروازیم ... 1402/03/04 | 09:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نجلاشونم عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4700 سرکه سیب خونگی اگه داری ۳قطره بریز تو ابخوریش فقط سه قطره ابخوریشم پرآب باشه نصف بود ۱یا ۲قطره
قرمز_مخملی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 373 اره میتونه نگران نباش خداروشکر ممنون بالهایِمان زَخمی است *** اما هَنوز بُلند پروازیم ...
hamonhaftadi76 عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 5527 چجوری خورد آخه ،🤣🤣😒 ماهم داریم اینا شپش اینا نمیگیرن ؟من خیلی میترسم چن روزه هی صدام میکنه برم نازش بدم ولی میترسم اخه قبلنا خیلی نازش میکردم دلمم براش میسوزه درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
قرمز_مخملی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 373 سرکه سیب خونگی اگه داری ۳قطره بریز تو ابخوریش فقط سه قطره ابخوریشم پرآب باشه نصف بود ۱یا ۲قطره ممنون انجام میدم بالهایِمان زَخمی است *** اما هَنوز بُلند پروازیم ...
قرمز_مخملی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 373 نخورده فقط سوراخ میکنن.. نه اینو انگار خوردن خالیه اون تیکه بالهایِمان زَخمی است *** اما هَنوز بُلند پروازیم ...
نجلاشونم عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4700 ممنون انجام میدم خواهش میکنمکمک به هضم میکنه رد میکنه هرچی خورده
قرمز_مخملی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 373 چجوری خورد آخه ،🤣🤣😒 ماهم داریم اینا شپش اینا نمیگیرن ؟من خیلی میترسم چن روزه هی صدام میکنه برم نا ... سه تا هستن نمیدونم واقعا کاغذدیواری رو هم جویدننه اگه حموم و اینا کنن و و زود به زود جاشون عوض کنیولی اصلا نباید با پرنده های بیرونی در ارتباط باشنمن انقدر دوست دارم همشون رو ناز کنم ولی فقط یکیشون رو میشه نازی کرد🥲 بالهایِمان زَخمی است *** اما هَنوز بُلند پروازیم ...
hamonhaftadi76 عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 5527 سه تا هستن نمیدونم واقعا کاغذدیواری رو هم جویدن نه اگه حموم و اینا کنن و و زود به زود ... حموم ک هنوز کوچیکه زوده دست من بود هر روز میشتمش ،🤣بیرونم نمیبریم تو خونه هست درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
قرمز_مخملی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 373 حموم ک هنوز کوچیکه زوده دست من بود هر روز میشتمش ،🤣بیرونم نمیبریم تو خونه هست پس نترس هیچیش نمیشه بالهایِمان زَخمی است *** اما هَنوز بُلند پروازیم ...