2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان بابام صبح به صبح موقع صبحانه سر پول جر و بحث دارن

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
 یره اینکه نداشته اره ولی سر اینکه داره و بهم نده اصلا 

اینکه بدتره. اونجوری طرفو شرمنده میکنی از پول نداشتن. اما داشته باشه و نده دعوا داره که منتقدی به خساستش

رگ خواب این دل تو دست تو بوده.....ترک های قلبم شکست تو بوده

بله

همیشه بهم قول بعدا رو میده

بعدنی که نمیدونم کی قراره برسه

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
اینکه بدتره. اونجوری طرفو شرمنده میکنی از پول نداشتن. اما داشته باشه و نده دعوا داره که منتقدی به خس ...

اره ولی دیگ نمیکنم🥲

ن تا حالا نشده داشته باشه و بگه ندارم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕