2777
2789
مرغ سرخ کن یکم طلایی شد پیاز ریز اضافه کن یارنده شده نمک فلفل زردچوبه بزن یه قاشق رب بریز تفت بدهیه لیوان اب بریز زیرش کم کمون که بابخاراب بپزه نه اینکه مرغ تواب گم بشه بعد نصف استکان زعفرون دم کرده بریز رومرغاوسطای پخت
💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ابی که باهاش میپزی پیاز فلفل دلمه ای هویج و گوجه فرنگی بریز و نمک بعد که ابپز شد برا سس زعفران اب کرده اول بریز رو مرغا. یکم که رنگ گرفت رب و ابلیمو البته رب رو کم بریزی چون زعفران داره یکم هم روغن بذار رو شعله
این کارو نکن مرغ باید با آب میان بافتی خودش بپزه و سرخ بشه ک خوشمزه بشه
دوستان گلم عاجزانه ازتون میخوام تو نماز اتون واسه نی نی دار شدن خواهر منم دعا کنید . خیلی ناراحتم بابت این موضوع 😢😢😢😢😢
و یک راز دیگه تو پخت مرغ اینکه اگر خواستی ابپز کنی برعکس گوشت اول بزار اب جوش بیاد بعد مرغ رو بزار تو اب در حال جوش پخته بشه. ولی گوشت قرمز رو اول باید بزاری تو اب بعد بزاری جوش بیاد
من قبلش مرغمو سرخ میکنم بعد با کره و فلفل دلمه ای و هویج و یک عدد سیر و پیاز نمک - دارچین - زرد چوبه و زعفرونم میزنم میزارم میپزه اخرشم ربو سرخ میکنم قاطی میکنم باهاش ولی زعفرون خوب میزنم بوی زعفرون و کره عالیه
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
آب پز نکن،سرخ کن باادویه ،وپیاز ،تفت بده خوب تا سرخ بشه،یه لیوان ونیم آب بریز روش،آلوبخاراهم بریز،+یه سیب زمینی نصفه که بوی بد مرغ رو بگیره ولی نخورید اون سیب زمینی رو،بعدم رب رو با پودر سیر و دارچین تفت بده واضافه کن،،سیب زمینی سرخ کن کنارش بزار،عالیه
اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه