2777
2789
عنوان

جواب سونو جنسیت با تست های خانگی تشخیص جنسیت جنین...

| مشاهده متن کامل بحث + 32268 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابن سینا حلقه رو میندازی به یه زنجیر یا نخ. وروی شکم ثابت نگهش میداری تا حرکت کنه اگه دایره ای چرخید یعنی پسره. تو این روش حتمااا باید حامله باشی و انجام بدی. این با اون روشش که روی مچ دست انجام میدن فرق داره. ودقیق تره
 دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
میثی جون فکر نکنم محدودیت داشته باشه ولی اصولاً بعد از ماهه اول میگیرن چون طول میکشه تا متوجه بشن باردار هستن
گل در بر و می در کف و معشوق به کام است سلطان جهانم به چنین روز غلام است
خانوما من بچه ندارم و فعلا اقدامی هم نکردم ولی تست زنجیر رو نبض رو ک میگیرم حتی بعد پنچ دقیقه هم زنجیر مثل میخ میشه و هیچ تکون نمیخوره
آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
سلام ب همگی منم هفته پنجم بارداری هستم تست کلم زدم صورتی بود گفته بود صورتی پس تست جوش شیرین کف کرد که اونم گفته پسره تست سینا پسر تقویم چینی پسر بنظرتون چیه؟؟ خیلی منتظر سونو هستم بچه ها هفته چندم برم مشخصه؟
توکل کن به ان زنده ای که هرگز نمیمیرد