2777
2789
عنوان

دخترا باهام خوب نیستن....

534 بازدید | 25 پست

نمیدونم چرا ازبچگی دخترا باهام الکی و بی دلیل لج بودن.و بدشون میومد از من

ولی پسرا خوب بودن بام

برادر ندارم ولی الان دوتا پسر مثل داداش هوامو دارن 

خودشون عاشق کسی دیگ هستن.ن ب قصد بدی.

برادرانه حال من براشون مهمه

از بچگی دوستام پسر بودن بودن رفیقام پسر بودن 

ولی دخترا بام خوب نبودن😑😑😑

ولی الان تنها بودن تو دانشگاه حالمو میگیره

باهاشون مهربونم ولی اونا بدن بامن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکن هست از حسادت بوده باشه 

الان تو دانشگاهم دوستی ندارم

خیلی سخت میگذره بم

اخه من خیلی خاص نیستم ک بگم حسادت کنن

هممون تو ی رشته ایم

تازه اونا بیشتر ب خودشون میرسن

احتمالا مغروری یا رفتارای تو مخی نهفته داری

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

دیگه از الان نمیشه کاری کرد که اونا اکیپ شدن باید اولش که کسی کسی رو نمی‌شناسه تو اکیپو جمع می کردی 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

از بچگیه باید بری مشاوره حرکات و اخلاقت پسرونهس شاید. 

اگه آسیب بچگی نداشته باشی یا محیط خونه مردونه نباشه آخه اینهمه دختر با همشون مشکل داری پس مشکل بقیه نیستن یچیزی از خودته البته نمیگم مشکل داری بیشتر میگی چرا بقیه اینطورین میگم حتما یه بازخوردی داری بقیه واکنششون اینه.

شایدم فکرمیکنن لز.بین هستی😂😂😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
از بچگیه باید بری مشاوره حرکات و اخلاقت پسرونهس شاید.  اگه آسیب بچگی نداشته باشی یا محیط خونه ...

ن بابا لزبین چیه

ن پسرونه نیستم اتفلقا تیپ و حرف زدن و همه چیم دخترونس

مثلا ببین پسری اگ عاشقم بشه باید دعوا بشه تا دست برداره

برا پسرا خیلی دوست داشتنی اماما دخترا نه

مثلا پسری هم ک همه بگن مغروره جذبم میشه ولی دخترا نه

عجیبه😂

ن بابا لزبین چیه ن پسرونه نیستم اتفلقا تیپ و حرف زدن و همه چیم دخترونس مثلا ببین پسری اگ عاشقم بشه ...

فکر کنم کراش یکیشون از تو خوشش اومده بقیه هم گارد گرفتن کراششون نزنی😂😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.