2777
2789
عنوان

امپول😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 35 پست
من که حوصله قرص خوردن ندارم به همه دکترا میگم تروخدا امپول بدین

من مشکل معده دارم مجبورم امپول بزنم کلی ویتامین مجبورم بزنم ولی عین بچه ها میترسم وخودمو سفت میگیرم یعنی میمیرم وزنده میشم تا تموم بشه ودرش بیاره تا چندروزم پام فلج میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۵سال

بچه که بودم موقع امپول زدن کل پرسنل تزریقات دورم جمع میشدن و دست و پاهامو میگرفتن تا امپول بزنم، مامانم و رسوا میکردم تا اون سوزن وارد بدنم بشه😑 موقع برگشتن از دکتر همیشه تو دلم میگفتم بزرگ که بشم اختیارم که بیاد دست خودم دیگه نه دکتر میام نه امپول میزنم...بزرگ شدم، زورِ لباس های بچگونه خیلی زیاد بود...زورِ دیدنِ نوزاد و زنای باردار بدجوری به تصمیمِ بچگیم چربید... هرماه مطب دکترای نازایی... یه امپول؟ دوتا؟ سه تا؟ هربار ۶ تا امپول زدم...۵ سالِ، منم ۲۵ سالمه و از ماه بعد قراره دور ناف تزریق کنم....

(ببخش طولانی شد ترسِت از امپول من و یاد بچگیم انداخت)

دلبر شیرینِ من، تو دختر باشی دختر دوستدارم، پسر باشی پسر دوستدارم...سالم و صالح باشی عزیزدلم، زود بیا که مامانی خییییلی منتظرته....(۵سال منتظرم...)
نمیدونم فوبیاست یا چی ولی خودبخود خودمو سفت میگیرم

فوبیا داری گلم

یه نفرو با خودت ببر دستتو بگیره

اینم یه پرستار یادم داد که وقتی امپول داخل باسنته نفستو حبس کن تا دراومد بده بیرون، راست گفت هیچی حس نمیکنی

شل بگیر وگرنه گیر میکنه تو باسنت یا مواد میپاشه بیرون

اونقدرام درد نداره به داروخونه بگو امپول لیدوکایین بده بت که راحت و بدون درد باش امپولتو بزنی

لوسی عزیزم. واقعا درد نداره‌ انچنان. فقط نروبیون درد داره که اونم قابل تحمله

شاید باورت نشه ولی انقدر نمیتونم بخاطر معده ام چیزی بخورم که وقتی یه وسیله کوچیک بلند میکنم یا یه ذره بدنم درد بگیره یا حتی همون درد امپول باعث میشه بشدت ضعف کنم وتوان راه رفتن رو ازم میگیرن

الهی که به حرمت حضرت زهرا بزودی زود دامنت سبز بشه وکوچولوت رو بغل کنی

هزاران بار امین، همه ی منتظرا

دلبر شیرینِ من، تو دختر باشی دختر دوستدارم، پسر باشی پسر دوستدارم...سالم و صالح باشی عزیزدلم، زود بیا که مامانی خییییلی منتظرته....(۵سال منتظرم...)