2777
2789
عنوان

درد زانو و احتمال روماتیسم

870 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها تقریبا ۱سال و نیمه که زانوی چپم خیلی درد میکرد و بغل زانوم یکم برجسته شده بود..به دلیل مشغله کاری فرصت نمیکردم برم دکتر تا اینکه یه مدت پیش بالاخره رفتم دکتر ارتوپد و عکس mri. گرفتم و ایشان بهم گفتن مینیسک زانوت پاره شده و باید بری اب درمانی و....درصورتیکه من هییییچ حرکت ناگهانی نداشتم یا ضربه ای نخورده بود زانوم. رفتم آزمایش خون دادم و دیدم چندتا از فاکتورهای خونیم داخل رنج نیست و مشکل داره.در واقع فاکتورهای مربوط به بیماری روماتیسم....اما راستش خیلییییی میترسم که برم پیگیری کنم...اخه من سنی ندارم و ۲۸سالمه و سابقه خانوادگی هم ندارم حتی

مشابه این مشکل برای شما هم پیش اومده؟؟؟

عزیزم اگر تهرانین بهتون کلینیک سینوهه واقع رو پیشنهاد میکنم که از جدید ترین و بروزترین روش های درمان (اوزون تراپی ، شاک ویو ، لیزر پرتوان ، فیزیوتراپی ، الکتر.تراپی ، تزریق پلاسما و....)  استفاده میکنند و تا حد ممکن با کمک همین روش ها مانع از جراحی های پر خطر میشوند

تمام روش های درمان کلینیک سینوهه غیر جراحی و دارای تیم پزشکی بسیار حرفه ای هستند و دارای کد وزارت بهداشت 

آدرس : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

آدرس سایتشون

پیج اینستاشون
اینم کانال تلگرامشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دقیقا منم مشکل شمارو دارم ۲۶ سالمه بیشتر وقتا زانومم خالی میکنه ام آر آی دادم گفت مینیسک زانوم پاره شده فیزیوتراپی نوشتن و دارو .که نداشتم هزینه فزیوتراپی بدم داروهم اثری روم نداشت فقط درد میکشم خداشاهده شبا باید ببندم زانوم تا توخوابم خالی نکنه  😔😔😔😔😔

سلام دقیقا منم مشکل شمارو دارم ۲۶ سالمه بیشتر وقتا زانومم خالی میکنه ام آر آی دادم گفت مینیسک زانوم ...

چند بارم خالی کرد زانوم اما درد شدید ندارم ولی از ترسم شبا با باند میبندمش .اب درمانی خیلییییی خوبهههه حتمااا انجام بده ببین فقططططط برو داخل استخر راه بروهیچ کار دیگه ای لازم نیست انجام بدی.اگر خواستی چندتا کلیپ مرتبط دانلود کن و نگاه کنو همون کارارو داخل اب خودت انجام بده.هزینه فیزیوتراپی نده

چند بارم خالی کرد زانوم اما درد شدید ندارم ولی از ترسم شبا با باند میبندمش .اب درمانی خیلییییی خوبهه ...

هزینه آب درمانی هم ندارم روستا هستیم باید برم شهر خیلی مشکل مالی دارم شوهرم دستش توگچ و چندوقته کارنکرده بچم کوچیک انقدر درد دارم درد زانوم یادم میره مچ پام ورم میکنه از درد .فقط شما هواستون باشه زیاد پله پایین بالانرین کارسنگین نکنین قرص مکمل بخورین زیاد خالی کردن زانو به رباط زانو آسیب میزنه زبونم لال نگن باید عمل کنین.من مشکلم خیلی جدی ترشده روزی چندبار خالی میکنه زانوم .دکار رفتم چندماه پیش قرص کلسی شور برام نوشت نخریدمش یکم گرون بود .انشالله هرچع زودتر مشکلتون حل شه