همش اذیتم میکرد صبح زود میومد در میزد بیدار شو چقد میخوابی بلند میشدم جارو میکشیدم حیاطو میشستم ظرفارو میشستم غذا میپختمو همه کارای دیگه بعضی مواقع لباساشونم میشستم ولی مادر شوهرم خیلی نق میزد خیلی اذیت میکرد اخر سر میومد مینشست میگفت از بس کار کردم خسته شدم خیلی کار کردم از صبح تا حالا ننشستم وای فلان شدم ووو اگه حرفی میزدم هم میرفت به همه میگفت من۷تا برادر شوهر و دوتا خواهر شوهر دارم یعنی ی روز نمیشد خونمون بی مهمون بشه و من همش درحال کار کردم و اونا و بچه هاشون درحال ریخت و پاش بعضی روزا خونه رو دوبار میرفتم ولی باز کثیف میکردن
اره چ اشکال داره ما اینطوریم خیلی صمیمی هستیم بهم میگفت خاله شوهرم هم میگفت ب برادرام اعتماد کامل دارم و اصن کار نداشت همه باهم همین طوریم حتی شوهرم با بقیه جاری هام😊
یعنی جوری بودن دیگه ک اگه یک بار جایی میرفتم و نمیتونستم غذا درست کنم یا کار کنم بعدش میومدم مادر شوهرم میگفت از گشنگی مردم غذا نبود بخورم پس کو غذات ووو یعنی نمیتونست اون یباری ک من نیستم خودش غذا درست کنه بخوره😭اگه تا یک هفته خونه نبودم جاهاشو جارو نمیزد تا من برم جارو بزنم🙄
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان دیگ چرا ناراحتی الان ک راحت شدی.رفت آمدتم کم کن اگ حرفاشون اذیتت میکنه.الان دیگ ب ا مادرت بیشتر ...
چون بخاطر کاری ک نکردم و حرفی ک نزدم باعث شد نظر همه دربارم تغیر کنه و فکرشون عوض شه بهم
اره من همون موقع هم خیلی میرفتم پیشش اون نمیومد الان بهتر شده هی بهم سر میزنع اره تصمیم گرفتم با همه رفت امدمو خیلی کم کنم دیشب ب شوهرم گفتم هرکی اومد خونم میرم خونش هرکی بهم زنگ زد بهش زنگ میزنم وووو
چون بخاطر کاری ک نکردم و حرفی ک نزدم باعث شد نظر همه دربارم تغیر کنه و فکرشون عوض شه بهم اره من همو ...
خب عوض بشه اونا ک مادر خودشونو میشناسن اگر عقل داشتن کمی فکر میکردن اما حالا ک بدون شنیدن حرفای تو باهات بد شدن معلومه عقل ندارن.پس چرا آدمای بی عقل انقد برات مهمن ک ناراحت باشی؟خداروشکر کن ک شوهرت حرفتو شنیده و باورت داره بقیه اگ دوستت داشتن یک بار هم شده ازت میپرسیدن.خودت و شوهرت و خانوادتو بچسب اونا ک خودشونو نشون دادن بی خیالشون شو محل نده.اگ بازم محل بدی بازم جرئت میکنه حرفای بدتری پشت سرت بزنه خودتو دور کن ازشون مخصوصا مادرشوهرت زنگم زد نزن نرو سر بزن اگر پرسید ب شوهرت بگو ب خاطر دروغی ک پشت سرش گفتی دیگ نمیاد اینجا ک باز دروغ براش نسازی