2777
2789
عنوان

برای سالگرد ازدواجمون چیکار کنیم؟

173 بازدید | 11 پست

خانما سالگرد ازدواجمون فقط خودمونیم چیکار کنیم خوش بگذره ؟بریم پارک یا آتلیه یا خونه ؟یا اصلا بازار 😁😁کادو هم نگرفتم برای شوهرم ،زن برای مرد کادو میگیره؟کیک چی زن میگیره یا مرد ؟لطفا از خودتون بگین چیکار میکنین مرسی خوشگلای بامعرفت بوس براتون💋💋

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔

توی ی کافه دنج…

شمام کادو بگیر ، فقط آقایون نباید بگیرن که

کیکم فرقی نمیکنه کی بگیره

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کافیه علایق خودت و همسرت رو درنظر بگیری تا یه روز به یادماندنی بسازی. مبارک باشه 🌻

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

من کادو گرفتن برای مرد رو قبول ندارم. مخصوصا وقتی پولش از جیب  خودشون باشه..  بنظرم لوس و بی معنیه.  بجاش میتونی کیک خوشگل درست کنی،  غذای خوشمزه و عالی مورد علاقشو بپزی،  کلا یه شب رمانتیک داشته باشید.

توی ی کافه دنج… شمام کادو بگیر ، فقط آقایون نباید بگیرن که کیکم فرقی نمیکنه کی بگیره

دونفری بریم؟آخه دوتا هم بچه داریم،چی بگیرم کادو ؟لباس خوبه مثلا لباس خونه آخه نداره

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
نمیدونم مقابله توی خونه بمونین یا کافه .یه هدیه مردونه باکس مردونه بگیر .کیکم کوچولو بگیر 

آره راست میگی کیک کوچولو خودم میگیرم😍

کافیه علایق خودت و همسرت رو درنظر بگیری تا یه روز به یادماندنی بسازی. مبارک باشه 🌻

ممنووونم❤❤

افرین . منم ببر پیش خودت بخدا بچه خوبی میمونم .    🤣🤣🤞 خیلی وقته به کافه نرفتم

کافه بریم چی بخوریم😁😁😁