2777
2789
آخه تحت درمانم با لتروزول و امروز روز 14-15 سیکلمه که فولی غالب داشتم...در ضمن تمبلی تخمدان هم دارم ولی کیست ندارم
فولیکولت چند بوده روز اول با چند ماه قرص خوردن رسیده به 18-21
دردت به جانم از خدا خواسته بودم که بیای و حال و هوای خونمونو 3 نفره کنی از خدای بالاسرم و خودت ممنونم که صدامو شنیدین.خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دکترت مشورت کن احتمالا اونم میگه امروز بزم .شاید بدون امپول خودش بترکه و فولیکول ازاد کنه
دردت به جانم از خدا خواسته بودم که بیای و حال و هوای خونمونو 3 نفره کنی از خدای بالاسرم و خودت ممنونم که صدامو شنیدین.خدایا شکرت
نشمیل شما تا متوجه شدین فولیکول هاتون کوچیکه قرص خوردین .بعد با 1 دوره قرص سایزش به 21 رسید؟من 3ماه پیش سایز فولیکول هام 6 بود 2 ماه پیش 10 ماه پیش 14 دکتر گفته بیا واست قرص بنویسم به نظرتون همینجوری طبیعی پیش برم خودش به سایز نرمال نمیرسه؟
عزیزم دقیقا منم همین جور بودم دوسال جلوگیری کردم فکر میکردم تا اقدام کنم سریع باردار میشم سه سال رفتم دکتر همش قرص امپول فقط یه فولیکول داشتم اون 22ولی با سالم بودن ازمایشات و ازمایش شوهرم ولی سه سال در به در تو مطب دکترا بودم.خیلی زجر کشیدم بالاخره ای یو ای کردم با ای یو ای چهار تا فولیکول18و20داشتم و شکر خدا باردار شدم.و حالا یکساله طبیعی اقدام کردم ولی هنوز باردا ر نشدم من با یک فولیکول باردار نمیشم .اگه خدا بخواد دیماه یه راست میرم ای یو ای میکنم