mina_138611 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 703 عنوان ترک پوستی شدید😬 168 بازدید | 7 پست بچه ها هیچ راه درمانی نداره تموم بدنم ترک ترکه شدیدا ترک های بزرگ و قرمز خیلیی بدههه 1402/03/03 | 21:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__ترمه__ عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 1685 مال من بنفشه😐😂خودم دوسشون دارم ولی برام سوال شد درمان دارهنمیخام درمان کنما همینجوری پرسدیم کاربر قدیمی سایتم🧡 خدایا شکر💙اگه میشه با دل پاکت برای من دعا کن اجرت با امام حسین باشه🌱بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفاءُ، وَ انْكَشَفَ الْغِطاءُ، وَ انْقَطَعَ الرَّجاءُ وَ ضاقَتِ الاْرْضُ، وَ مُنِعَتِ السَّماءُ و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ اِلَيْكَ الْمُشْتَكى، وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ و الرَّخاءِ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد،اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيان وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا ياصاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني،السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل؛ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ 💚الّلهُــمَّـ؏جــِّللِوَلیِّــڪ َالفــَرَج💚
bahar_khanom73 عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 4055 من تو باردادی شکمم داغون بود کرمم داد ولی دیگ فایده نداشت.
mina_138611 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 703 من تو باردادی شکمم داغون بود کرمم داد ولی دیگ فایده نداشت. حالا کاش فقط شکم بود برا من از روی زانوم هست کمر که اصا نابود ران که دیگ نگمممم وسینه و شکم و بازو کلا تموم بدنم این شکلیهه😔
bahar_khanom73 عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 4055 حالا کاش فقط شکم بود برا من از روی زانوم هست کمر که اصا نابود ران که دیگ نگمممم وسینه و شکم و بازو ک ... منم همه اینا ک گفتی دارم .ولی خب انقد تو چشم نیس .شکمم نابود بود .الان بعد چند سال یکم بهتر شده
همسرشایانم عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 13335 شنیدم ولی انجام ندادم که قطعی بگم. با روغن کندر یک ماه باید ماساژ داده بشهروغنش رو خودتون هم میتونید درست کنید سرچ کنید حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم