2777
2789
عنوان

پرستار کودک برم بنظرتون؟؟🤔🤔😞🤒

314 بازدید | 41 پست

میگه روزی ۱۵۰ تا ۱۷۰ از ۷ونیم صبح تا دو نیم که مادرش از سرکار برگرده بچه ۲ سالشه

دودلم تاحالا کار نکردم 🥺

چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود                 تاجهان باقی و آئین محبت باقی است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست خواهرم تهران پرستار کودک دو ساله ست ماهی ۱۲ میلیون میگیره کارشم زیاد سخت نیست والا 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

کم میگه نمی ارزه

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
دوست خواهرم تهران پرستار کودک دو ساله ست ماهی ۱۲ میلیون میگیره کارشم زیاد سخت نیست والا 

واقعا خیلی خوبه این کم میگه میگه ماهی ۴ تومن

چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود                 تاجهان باقی و آئین محبت باقی است