2777
2789
عنوان

من فوق مشاوره هستم. کسی کمک میخواد؟

2471 بازدید | 329 پست

سلام 

سوالی اگردارین سن جنس مشکل کامل؟

راضی بودی صلوات بده

ممکنه زود انلاین نشم بابت صبرت ممنون

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحصیلی هستین یا خانواده؟ 

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
تحصیلی هستین یا خانواده؟ 

انتخاب رشته نمیتونم کمک کنم گلم

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 

۱۶ سالمه 😐

ازدواج کردم اونم تو سن کم 

۳ سال پیش 

و الان مث خر پشیمونم 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
انتخاب رشته نمیتونم کمک کنم گلم

نه عزیزم انتخاب رشته نه 

خودم دانشجو هستم 😐🥴🥴🥴🥴

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
۱۶ سالمه 😐 ازدواج کردم اونم تو سن کم  ۳ سال پیش  و الان مث خر پشیمونم

نظرخانواده چیه؟ رابطت باهمسرچطوره؟ درفامیل یااطارفیان همسن شماازدواج میکنن؟

😐😶

😐

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
به پسر ۱۵ ساله مشاوره نمیدین؟

مشکل درباره چی هست؟

سلام توروخدا کمکم کن.من ۳۰ سالمه چهارساله ازدواج کردم.یکساله با مادرشوهرم تو ی طبقه هستیم واحد کنار هم.به شدت زبون نیش داری داره و دخالت میکنه‌.تمام عروسا و داماد باهاش قهرن از زبونش.هروقت منو میبینه محاله تیکه نندازه‌.میریم پیشش باید زبونشو تحمل کنیم نریم هم دعوا ک چرا نمیایید سر بزنید بهم.برای هم من وسواس فکری گرفتم،همش توی استرس و تشنجم ‌.همش میترسم ازش و توی فکرم الان ببینمش چی میخاد بهم بندازه یا چه رفتاری کنه.خیلی اذیتم.بیرون هم اجازه ندارم برم از دستش.چیکازکنم

سلام دخترم بیست سالمه کاملا بی انگیزه هستم کنکور دارم هیچی تلاش نمیکنم خواستگار دارم رد میکنم هیچ ام ...

به انجام هیجکاری علاقه نداری یعنی؟

مشکلی داری اذیتت کنه؟

با مادرشوهر حسود که فک میکنه عروسش هووش هس چه کنم ، دارم خفه میشم، از صبح تا شب توی خونه ام ، با دو تا بچه  تنهایی نمیشه برم بیرون ماشینی زیر پام نیس و اینجام روستاس ، بعد اگه بخوام برم شهرستان یا دور اطراف ، باغی چیزی حتما مادرهمسرم خبردار میشن و پا میشن میان امکان نداره نفهمه روزی عزار بار برا پسرش میزنگه اگه جواب نده دیگه خودشو میزنه به مربضی که آی قلبم ترسیدم نکنه اتفاقی افتاده یا خودش یا دختراشو میفرسته پشت در خونه ببینن کجاییم هستیم یا نه ، اگه بفهمه بچه رو میخواییم توی خیابون بگردونیم حتما میاد ، اصلا توی این شش سال نذاشته دو نفره ما جایی بریم ، شوهرم میگه من نمیتونم بگم نیا ، اگه منو دکتر هم شوهرم ببره و نخواییم بفهمه باید دروغ بگیم و یا نگیم ما رفتیم و گرنه ناراحت میشن چرا نگفتیم، خیای دوس داره همه چی زیر نظرش باشه کنترل کنه و مدیریت کنه ، تابحال برای اینکه ناراحت نشه و بهش برنخوره حرفی نزدم ، با خودم گفتم خب شاید اونم دلش میگیره توی خونه ، ولی دیگه اونم باید بفهمه منم به یه فضای دو نفره احتیاج دارم.

هر چند ماهی یا سالی یه دروغ ریز کوچولو هم از من به شوهرم میگه و دوس داره جوری جلوه بده که اره من بدم و اون خوبه چراکه دلش نمیاد منو اذیت کنه و عروس مادرشوهر رو نمیخواد و دوس داره مادر بچه رو از هم دور کنه !هر وقت هم دروغشو رو کردم برا شوهرم ، شوهرم گفته کش نده درموردش حرفی نزنی بحث نکنی دعوا درست نکنی اون مادرمه من ازش نمیتونم بگذرم اما از تو چرا میتونم ، مادرمم قصد و نیتی نداره چون پیر هست اشتباه فهمیده و منظوری نداشته !!!!!!!!