2777
2789
عنوان

شوهرم میگه ترگل ورگل نیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 4356 بازدید | 67 پست
توقع داره خودم دست تنها با یه بچه پنج ساله برم کار کنم 

نه عزیزم همچین کاری نکنی بزارخودش خرجتون و بده

اینجوری دیگه کلا درگیر کار میشی و خسته اونم هرکاری دوست داره میکنه 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسط گریه خندیدم خدا دلتو شاد کنه

خدانکنه گریه کنی قشنگم 

اکثر مردا قدر نشناسن،فقط بهش بی توجه باش و ب خودت برس اونوقت میبینی چطور میفته دنبالت 

همیشه من دنبال شوهرم بودم ک بهم توجه کنه 

یبار تو نی نی سایت ی نفر بهم گفت بدبخت خر بلانسبت شما 

تا کی میخای بیفتی دنبالش تا بهت محبت کنه 

بخدا ک حرفش همیشه اویزه گوشمه کم کم توجهم رو بهش کم کردم،اونم ک همیشه محبت منو داشت و یه مدت بود بهش بی توجه بود عصبی بود سرم داد میزد انگار دلش میخاس باز بیفتم دنبالش ولی من نه بهش گفتم تو هم دقیقا با من همین رفتارو داری چیت از من بیشتره ک انقد غرور داری 

هیچی دیگه نمیگم یه هفته یه ماهه درست شد ولی تقریبا از پارسال تا حالا خیییییلی بهتر شده 

تو هم امتحان کن بخودت برس و براش تاقچه بالا بزار ببین چی میشه 

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

عزیزم بچه رو بگذار روی دست خودش و برو دنبال کار .خیلی سخته. میگی پشتوانه ندارم تحمل میکنی وای اون به کارهاش ادامه میده و به معنای واقعی سریع پیر میشی.برو وقتی زندگیت رو ساختی در آمد و خونه ای داشتی بچه رو هم ببر.اونم بمونه با هوسهای بیخودی. متاسفم واقعا حیف ...

مممنونم وقت گذاشتی نوشتی آره باید همینکارو بکنم 

فدات شم موفق باشی ❤️

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
خدانکنه گریه کنی قشنگم  اکثر مردا قدر نشناسن،فقط بهش بی توجه باش و ب خودت برس اونوقت میبینی ...

میشه بیشتر بگی؟

یعنی چه طور 

آخه میدونی خیلی دویدم دنبال شوهرم 

که توجه و رابطه و صحبت باهام کن ..

فقط با. من زیاد حرف نمیزنه 

سر کار 

با همکار 

با پدر 

با مادر حرف میزنه فقط واسه من خسته و و قت نداره

یارب نظر تو بر نگردد...