2777
2789
عنوان

کسی هست به اندازه من غصه دندون هاش رو بخوره😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس زیاااااد به خاطر کنکور داشتم خورد توی کرونا نرفتم دکتر الان دوتا دائم کشیدم😢هرجا میرم میگن سن ...

وایی منم استرس داشتم سال پیش دقیقا یه هفته قبل کنکور مجبور شدم پرش کنم تا روز کنکور درد نگیره 

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
ایشالله تابستون حله

انشالله

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
من لب شکری بودم با ۱۵ سال سن یک عمل پیوند استخوان انجام دادم یک ایمپلنت باید انجام بدم و یک ارتو ...

ببخشید که میپرسم اگر دوس داشتین جواب بدید چرا پیوند استخوان؟؟

عملتون رو چه سنی بودین انجام دادین؟

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

من امروز واقعا غصه خوردم منم تقریبا همسنتم بایدایمپلنت کنم دردم داره بقیه دندونام امروز نگاشون کردم ...

خییلی بده انقدر مسکن برا دندون خوردم به فنا رفتم

دوست عزیز شما یا هم فکر منی یا هم وطن من پس بینمون دیوار نکش(:
هنوز نرفتم همون موقع بدنیا اومدن ی ذره اوکی کردنش بعد من کام دهنم بسته بود توی تابستون میرم واسه عمل ...

برا کام پیش دکتر کلانتری برید تیم پزشکیشون عملای ترمیم لبشکری و کام انجام میدن 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠

اسی جان ولی من بابت این موضوع اصلاغصه نمی‌خورم چون دندون درمقابل بعضی دردهاوبیماریهای ناعلاج چیزی نیس ایشالاک ترمیم میکنی درواقع یه مشکل حل شدنیه بی خیال ،تواین دنیا همه چیززودگذره دندون ک سهله

Dunyada olumden baskasi yalan
ببخشید که میپرسم اگر دوس داشتین جواب بدید چرا پیوند استخوان؟؟ عملتون رو چه سنی بودین انجام دادین؟

ن بابا اشکالی نداره

۱۵ سالم بود کلاس هشتم

من چون لب شکری ام دندان جلوم یکیش کج دراومد از اولم یدونه دائمی نداشتم گمش کردم😂😂

خلاصه برای اینکه این دندون جلوییه بچرخه باید لثه بغلیش استخوان داشته باشه که نیفته خلاصه پسوند استخوان از لگن برداشتن گذاشتن داخل لثه چنسال دیگه ارتودنسی میکنم مثل روز اولش میشه🙂