2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و همسرم هفت سال اول ازدواجمون ماشین نداشتیم ولی خیلی تفریح میکردیم.درسته یه کم سخته قبول دارم ولی نشدنی نیست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه پراید نمیتونید بخرید؟

با ۱۴۰؛۱۵۰میلیون میشه خرید الان

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بهر حال یه دوری شب تو شهر که میزنید😉

اره ولی انقد خسته ایم شبا که معمولا حالشو نداریم البته یک تایمی هم ماشین نداشتیم میرفتیم پارک نزدیک خونه پیاده روی انگار اون موقع ها بیشتر میرفتیم بیرون

نع،،،یزمانی هر ماشینی داشتیم جز پراید، که میگفتیم بمیریمم نمیخریم...الان در حسرت یه لگن ... اینجاش س ...

ایشالا که بازم بتونید بهترین مدلهارو بخرید

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵