2777
2789

سلام دوستان.

مرسی که به تاپیکم اومدید.

من ۶ ماهه عقد هستم و دیشب به یه مشکلی برخورد کردیم باهمسرم.

همسرم بهم گفت همه‌چی رسیدگی به لباست و صورتت نیست برو و از۴ نفر شوهرداری یادبگیر .اینو گفت و خوابید

من یکساعت ماتم بردو نشستم رو تخت و به همه چی ریزتادرشت فکر کردم از اولش تا به الان.دونه دونه میگم رفتارامو بگید چیکارکنم یا نکنم بهتره.

من ازصبح که همسرم بیدارمیشه باهاش بیدارمیشم و اگر خونه پدرم باشیم خودم براش صبحانه حاضر میکنم.

در روز ۲ مرتبه ظهر و عصر بهش میزنگم وقتی سرکاره

شام هم اگر خونه پدرم باشیم خودم شام درست میکنم و امکانش باشه ابمیوه و...هم درست میکنم تا خستگیش رفع بشه و ذوق کنه .

از نظر رابطه زناشویی هم همه چی اوکیه.

ه کاری بخوام انجام بدم اون اولین نفریه که ازش مشورت میخوام .تو جروبحث‌ها تا الان ۹۰ درصد مواقع سکوت کردم که بدتر نشه و دلسردی پیش نیاد علی الخصوص مواقعی که خونه پدرشوهرم بودیم،برای اینکه کسی متوجه بحثامون نشه.

🌿سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میدونم مشکلت سکوته ،خب دختر چرابهت اینو گفت نگفتی چی کم گذاشتم که الکی نری تو فکر

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

همیشه برام مهم بود که کسی از ناراحتیم و بحثامون مطلع نشه چون خیلی بد میدونم این موضوع رو اومدم اینجا مطرح کردم.

از دیشب ک ناراحت بودیم خوابید و صبح بخاطر ناراحتیم بیدارنشدم باهاش، اونم بدون اینکه خونمون صبحونه بخوره گذاشت رفت سرکار بااینکه مامانم کلی اصرار کرد

بابت این رفتارش و اینکه حس میکنم قدر خوبیامو نمیدونه،دلم میخواد ازش چند روز فاصله بگیرم چون تواین ۶ ماه همیشه باهم بودیم شبانه روز.

امروز هیچ تماسی باهاش نگرفتم‌

بنظرتون بهش بگم شب اینجا نیاد تا چندروز تا فکرامو بکنم و... کار خوبیه؟

🌿سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش🌿

اشتباهت اینه که ضعیفی و باج میدی بهش.نباید برلش مادری کنی و صبحانه حاضر کنی. باید باهم بکنید. نباید مدام بهش احترام بذاری و سکوت کنی‌. بعضی وقتا مقتدر باش و مخالفت کن. ناراحت میشم دخترای کشورم رو انقدر ضعیف میبینم در مقابل مردها

به نظرم به جای اینکه نظر ما رو بخوای مستقیم از خودش بپرس منظورش چی بوده و از نظر اون تو چه کاری نکردی که باید میکردی، و اگه بی منطق و پرتوقعانه جوابت رو داد مثل ۹۰ درصد مواقع قبلی سکوت نکن

«وقتی دیگران را قضاوت میکنی؛ آنها را نه، خودت را تعریف میکنی» وین دایر