2777
2789
عنوان

یه خبرخوش دکتر بچه خواهرم جواب کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 28 پست
اخه چیکار کنیم از اون طرف میترسیم بچه یه چیزش باشه

میگم که اینا همش الکیه 

جواب این همه استرسی که به خواهرت و بچه و این همه پولی که دادین را کی میده؟ 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

آمینو یه آزمایش تهاجمی هست خیلی وقتها باعث سقط میشه

بله ، بخاطر همون بی امضا همسر انجام نمیدن.

ولی وقتی مشکل هست، برای اجازه سقط واجب.

و تو بارداری های بعدی هم واجب.

اگر ضروری نباشه که کسی سراغ این کار نمیره.

یه آزمایش تکمیلی، الان همین مورد، اگر این خانم انجام نمیداد تا آخر ۹ ماه سکته میکرد، به قول یه خانمی، بعد دنیا اومدنم خیال مادر راحت نمیشه، بچه راه بره، حرف بزنه و ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ، بخاطر همون بی امضا همسر انجام نمیدن. ولی وقتی مشکل هست، برای اجازه سقط واجب. و تو بارداری ها ...

اگه خدای نکرده سقط بشه و ببینن سالمه کی جوابگو هست؟؟ 😏

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بله ، بخاطر همون بی امضا همسر انجام نمیدن. ولی وقتی مشکل هست، برای اجازه سقط واجب. و تو بارداری ها ...

ولله بچه منو هم سندروم نشان داد.ولی مال منم سالم شد داشتم سکته میکردم.بعد جواب ازمایش خیالم یکم راحت شد.بعددنیا اومدنم هی به بچم شک میکردم نکنه چیزیش باش ولی وقتی مطالعه کردم بچه سندروم چه جوری خیالم راحت شد

ان شالله هیچ وقت تو این موقعیت نباشین، نه خودتون، نه عزیزاتون، و حتی دشمنانتون.

ولی وقتی تو شرایطش باشی، میبینی تنها راه ، برای اطمینان تقریبی، مجبور انجام میدی.

و دیگه همچین شکلکی استفاده نمیکنین.

من خودم مادری بودم تو این شرایط، واقعا برام دردآور.

و شکلک شما دردمو چند برابر میکنه

به من امپولی زدن مانع سقط میشد.به دستورهای دکترم عمل نکردم اومدم خودم کارهای خودم انجام دادم چون کمک رسان نداشتم خدا نگهداشت

ولله بچه منو هم سندروم نشان داد.ولی مال منم سالم شد داشتم سکته میکردم.بعد جواب ازمایش خیالم یکم راحت ...

شما قشنگ متوجه حرفم میشین که، آدم تا دنیا بیاد، هزاران بار میمیره و زنده میشه.

پس آزمایشات تکمیلی برای کسایی که لازم، جز واجبات

ان شالله هیچ وقت تو این موقعیت نباشین، نه خودتون، نه عزیزاتون، و حتی دشمنانتون. ولی وقتی تو شرایطش ...

مگه من به شما چیزی گفتم😐

حرفم با آزمایش های دروغین پزشک‌ها هست

ان شالله هیچ وقت تو این موقعیت نباشین، نه خودتون، نه عزیزاتون، و حتی دشمنانتون. ولی وقتی تو شرایطش ...

اره واقعا آدم به دشمنش رو میندازه پول قرض بگیره این ازمایشات انجام بده فردا بعد دنیا اومدن کاسه چه کنم دستش نگیره.ما امینه باسونوی سه بعدی.عکس از مغزش .ازمایش خون کلی پول خرج کردیم.به امید اینکه بگن بچه سالمه.خداروشکر سالم شد.

شما قشنگ متوجه حرفم میشین که، آدم تا دنیا بیاد، هزاران بار میمیره و زنده میشه. پس آزمایشات تکمیلی ب ...

بچه سالم را تو غربالگری به دروغ میگن سندروم داون داره بعد میگن برو آمینو کلی پول کلی استرس بعدم بچه سقط میشه میبینن سالمه میگن عه ببخشید😐

اره واقعا آدم به دشمنش رو میندازه پول قرض بگیره این ازمایشات انجام بده فردا بعد دنیا اومدن کاسه چه ک ...

خدا برت حفظش کنه.

خداروشکر.

میگم خانمه میگفت تا راه بره، حرف بزنه، من تو هول و ولا بودم.

من سقط کردم، سندروم داون مثبت شد. ان تی ۳/۱   بودش، بهم گفت اصلا غربالگری نده و حتما آمینوسنتز بده

الان باردارم، به کسی نگفتم، تا برم آمینو بدم، ان شالله مشکلی نباشه بعد بگم

بچه سالم را تو غربالگری به دروغ میگن سندروم داون داره بعد میگن برو آمینو کلی پول کلی استرس بعدم بچه ...

احتمال سقط بخاطر انجام امینوسنتز حدود نیم درصد.

یعنی یکی در ۲۰۰ تا.

به ریسک تولد بچه داون و عواقب چندین ساله برای مادرش و پدرش میارزه.

خواهرم، عزیزم، گفتم درک نمیکنی، چون شکر خدا، شکر خدا برات پیش نیومده و ان شالله هیچ وقتم پیش نیاد.

بحثی نیست.

واقعا خدارو هزاران مرتبه شکر که چون مبتلا به نبودی و درک نمیکنی و از نظرت یه دلالی دکترهاست.

ان شالله ان شالله هیچ وقتم از این فکرت دور نشدی و اتفاقی نیوفته، نه برای خودت و نه عزیزات

خدا برت حفظش کنه. خداروشکر. میگم خانمه میگفت تا راه بره، حرف بزنه، من تو هول و ولا بودم. من سقط ک ...

ایشااا سالمه عزیزم.خیلی سخته.مال منم اصلا باورم نمیشد سالم باشه.یکم حافض خودم ضعیفه فک کنم از اون لحاظ به من کشیده.دکترم گفت خودت سالمی.یه مشکلی داره اونم چیز مهمی نیست چون خودت یه ادم نرمال هستی.این امینه خیلی دقیقه من بعضی چیزها مثلا ریاضی خیلی ضعیفم اوناش فک کنم ب من کشیده.دکترم گفت اگه اون مشکل شوهرت یا تو نباشه بایدسقط بشه