2777
2789
عنوان

با چند نفر رفتو امد دارین؟؟؟

243 بازدید | 20 پست

حالا خونوادگی یا مجردی؟ 

کیا هستن 

و چرا رفتو امد دارین؟ خودتون میخاین یا موقعیتای انجام شدس؟

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم خوبین شما از نوره زرنیخ دار اوایل بارداری استفاده کردین کل بدنو روی شکم و باسن 

اره عزیزم استفاده کردم همه جارو

خدا خیرت بده من ببار هفته ششم استفاده کردم خیلی میترسم زرنیخ دار کل بدن شما هفته چندمین

من ک زایمان کردم عزیزم دخترم یسالو نیمه

خدا خیرت بده من ببار هفته ششم استفاده کردم خیلی میترسم زرنیخ دار کل بدن شما هفته چندمین

حتی نمدونستم باردارم موهامو دکلره کردم ماه اخرمم رنگ کردم ولی همش استرس داشتم ک چیزی نشه ک اوایل هرکاری کردم

خداروشکر هیچ مشکلی پیش نیومد

حتی نمدونستم باردارم موهامو دکلره کردم ماه اخرمم رنگ کردم ولی همش استرس داشتم ک چیزی نشه ک اوایل هرک ...

خداانشاا..... دخترتونو حفظ کنه و بهتون سلامتی بده گلم خیلی ممنونم که آرومم کردین منم  همین شرایط برام پیش اومد خیلی نگرانم.راستی گلم اطراف واژن رو هم گذاشتین و زرنیخ دار و چند بسته هر سری می داشتید ببخشید گلم 

خداانشاا..... دخترتونو حفظ کنه و بهتون سلامتی بده گلم خیلی ممنونم که آرومم کردین منم  همین شرای ...

تا جایی ک میشد رو پوستو میذاشتم و داخل واژن نمیذاشتم

برامن ازین قوطیا بود کل بدنو هر دفه نصف قوطی میذاشتم