2777
2789

دوستان کسی لیفت ابرو و پیشانی پیش دکتر اکبر بیات تهران انجام داده؟؟ راضی بودین؟ من راهم دوره نمیتونم حضوری برم لطفا اگه کسی تجربه ای داره بگه 

کاراشو دیدم دوس دارم برم پیشش واسه کوتاهی پیشونی

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور ولی ازشون پرسیدم هزینه عمل 57 میلیونه!  یکم زیاده برام گفتم بپرسم ببین واقن کارش خ ...

اره گرون میگیره 

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

شما کی میخایین عمل کنین؟ 

هروقت پول بیاد دستم😁

کدوم دکتر؟ نمونه کاراشو چطور ببینم؟ 

دكتر فرشته كماني

نميدونم

من تعريف كارش رو زياد شنيدم، دوست و فاميل زياد رفتن

خودمم ليزر كردم پيشش

كارش خوبه و بولكي و بي وجدان نيست.

من فکر می کنم دکتر بیات از بیل مکانیکی و بلودزر موقع جراحی استفاده میکنه ، قشنگ با بلودزر از روی صورتت رد میشه تا یک سال قیافه دفورمه و کلی آسیب باید تحمل کنی ، حتی موقع گذاشتن شلنگ تو مجرای تنفسی دقت نمیکنه و تمام گلوت تا مدتها زخمه ، هر چی فکر میکنم یه جراح با دست‌هاش نمی تونه این همه آسیب بزنه ، احتمالا ایشون با قسمت‌های دیگه بدنشون جراحی میکنن 

من فکر می کنم دکتر بیات از بیل مکانیکی و بلودزر موقع جراحی استفاده میکنه ، قشنگ با بلودزر از روی صور ...

خدا بدترین بلاهارو سرش بیاره چنان بلایی سر صورت من آورده که بعد دو سال هنوز دارم زجر میکشم و نمیدونم چه بلایی سرم آورده کلا بافتارو نابود میکنه شک دارم به دکتر بودنش اصلا. فقط با تبلیغ آدمارو فریب میدن.الهی زندگیش شبیه بلایی بشه که سر من و بقیه آورده که بدون علم دیگه دست به کاری نزنه و ناقص کنه آدمارو