|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم همینطور ولی ازشون پرسیدم هزینه عمل 57 میلیونه! یکم زیاده برام گفتم بپرسم ببین واقن کارش خ ...
اره گرون میگیره
|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
من فکر می کنم دکتر بیات از بیل مکانیکی و بلودزر موقع جراحی استفاده میکنه ، قشنگ با بلودزر از روی صورتت رد میشه تا یک سال قیافه دفورمه و کلی آسیب باید تحمل کنی ، حتی موقع گذاشتن شلنگ تو مجرای تنفسی دقت نمیکنه و تمام گلوت تا مدتها زخمه ، هر چی فکر میکنم یه جراح با دستهاش نمی تونه این همه آسیب بزنه ، احتمالا ایشون با قسمتهای دیگه بدنشون جراحی میکنن
من فکر می کنم دکتر بیات از بیل مکانیکی و بلودزر موقع جراحی استفاده میکنه ، قشنگ با بلودزر از روی صور ...
خدا بدترین بلاهارو سرش بیاره چنان بلایی سر صورت من آورده که بعد دو سال هنوز دارم زجر میکشم و نمیدونم چه بلایی سرم آورده کلا بافتارو نابود میکنه شک دارم به دکتر بودنش اصلا. فقط با تبلیغ آدمارو فریب میدن.الهی زندگیش شبیه بلایی بشه که سر من و بقیه آورده که بدون علم دیگه دست به کاری نزنه و ناقص کنه آدمارو