2777
2789

خانوادم خیلی کمکم هستن و سال دیگ اخراش میرن 

نمی‌دونم تا وقتی هستن بیارم دومی هم 

آخه شاید بچه دوم بیاد بمونن بیشتر 

نمی‌دونم 

کسی تجربه داره 

خدایا شکرت

اگه کمکی داری زودتر بیار

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بافاصله ی سنی 3 سال خودم دست تنها بزرگشون کردم کمکی داری بیار

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

من نظر خودم اینه که فاصله سنی بچه‌ها کم باشه خیلی بهتره

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

من نظر خودم اینه که فاصله سنی بچه‌ها کم باشه خیلی بهتره

پسرم ماشاالله خیلی شیطون شده ولی منم میگم بیارم ب نفعمه شاید از بعضی خوشی هام بمونم ولی خوبه تموم میشه دومی‌بزرگ بشه 

خودم ۲۲ سالمه شوهرم ۳۳

خدایا شکرت

فاصله سني بچه ها با هم ، در بهترين حالت بايد بين ٣ تا ٥ سال باشه . در اين مدت بدن مادر مجدداً از نظر ذخاير ويتاميني و پروتئيني و ... شارژ ميشه و كمتر دچار آسيبهاي بعد از بارداري و زايمان ميشه .