2777
2789

اول بگم ک ۲۳ سالمه شوهرم فوت شده و ی بچه ۴ ساله دارم

امروز رفتم پیش مددکار و مشاوره کمیته امداد گفتن ک کمکم میکنن اگ بخام ازین ۴ گزینه هرکدومو انتخاب کنم

خیاطی آرایشگری قالی بافی و ادامه تحصیل

مشاور گف ک توصیه خودم بهت ادامه تحصیل سنت خیلی کمه و بخاطر پسرت باید سطح آگاهیتو بالا ببری ک بتونی کمکش کنی 

اینم بگم ک فقط ابتدایی خوندم

خاهشا خواهرانه راهنماییم کنید 🙏

ب نظرتون کدوم بهتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر من یه شغل و حرفه یاد بگیر.چون اولویت الان اگه کمک نداری خرج زندگی بعد در کنار کارت میتونی ادامه ...

در حقیقت هیچی ندارم ن خونه ن منبع درآمدی ولی پیش پدرشوهرم زندگی میکنم و خرجی نمیکنم خرج خونه بااونه

من جای شما بودم خیاطی رو انتخاب میکردم چون میتونی حتی با ی چرخ کاری ساده پول در بیاری،مشاور راست گفته بالا بردن سواد یعنی بالا بردن سطح آگاهی ولی الان همه میدونیم دیگه با درس خوندن نمیشه پول در آورد الان نون تو هنره.شما خودتو هم ک بکشی و درس بخونی نهایت دیپلم بگیری دوباره یا باید برا پول در آوردن بری خیاطی یاد بگیری یا منشی یا فروشنده ای چیزی بشی،بخدا قسم ک اگه برگردم ب گذشته هیچووووقت دانشگاه نمیرفتم اگه میدونستم آینده شغلی ندارم😔

خیاطی

مطالعه آزاد.

به نظرم به خودشناسی بپرداز.این علم خیلی کمکت میکنه.

مثلا هر روز یک فایل صوتی از استاد شجاعی رو گوش کن. 

مطالبشون در تمام زندگی به درد خودت و بچه ات میخوره.

این لینک کانالشونه تو ایتاست

@ostad_shojae

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

سلام شما میتونی بنظرمن هم یه هنریاد بگیری و کار کنی درکنارشم تحصیل کنی،منبع درآمد که داشته باشی خیلی ...

من ک از خدامه ولی شاغل شدن خیلی سخته هزینه آموزش ها خیلی زیاده 

کاش بتونم