2777
2789
عنوان

بینیم رو عمل کردم حالم بده

132 بازدید | 5 پست

۴ روزه ک بینیمو با کلی ترس واسترس عمل کردم دوساعت طول کشید کلا ینی ۱۰ رفتم اتاق عمل ۱۲ونیم بهوش اومدم بعدنیم ساعت یا یساعت کلی خون اوردم بالا بعدش حالم بهترشد تادیروز صب از خواب پاشدم حالم بد شد درد نداشتم ولی تهوع وفشارم پایین بود جوری ک گفتم دگ مردم.باز مامانم اینا فشارم اوردن بالا اوکی شدم تا دیشب قبل خواب و امروز صب باز اومد پایین تا کی میخواد اینجو بمونه کلی هم سرفه و عطسه ک جلوشو میگیرم بدتر حالم بدمیشع امرو میخوام برم تامپون دراره.درد داره؟بعدش راحت میشم یا نه؟اسپلنت دراوردنی چی اونم درد داره دهنم خ خشک میشم کلافه شدم فقط میگم غلط کردم عمل کردم.

وای خدا آخه چرا اینکارو با خودتون میکنید💔😢

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.