2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

108 بازدید | 10 پست

سلااااام خوبین؟

من  از روز دهم دورم کیت تخمک گذاری رو شروع کردم امروز که روز چهاردهم هست دوخط کاملا همرنگ شده 

به نظرتون امروزه تخمک گذاریم؟

الان من کی اقدام داشته باشم؟ امروز و فردا؟ یا امروز و پسفردا؟

دعا کنین بگیره دیگه این بار خسته شدم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت که مال تو پررنگ شد.مال من نمیدونم چرا پررنگ نمیشه مثل کیتای قبلی تو یه هاله میفته فقد اقدا ...

عزیزم شاید تخمک گذاریتون دیرتر یا زودتر اتفاق میفته

تنبلی تخمدان ندارین؟

عزیزم شاید تخمک گذاریتون دیرتر یا زودتر اتفاق میفته تنبلی تخمدان ندارین؟

نه ندارم.نمیدونم چرا پررنگ نشد.دیروز زدم رنگش داشت کمرنگ ترم میشد☹شاید زودتر اتفاق افتاده😢

اندکی صبر...🤍🌱

نه ندارم.نمیدونم چرا پررنگ نشد.دیروز زدم رنگش داشت کمرنگ ترم میشد☹شاید زودتر اتفاق افتاده😢

شاید

دوست منم چند ماه اینطوری شده رفته دکتر گفته ۲،۳ بسته بگیر حتما هم مارکmax14 از وقتی پاک شدی بزن تا روز ۲۰ دیده تخمک گذاریش روز ۹بوده یعنی ۳ روز بعد پاکی، اقدام کرد همون ماهم باردار شد خداروشکر