2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف همسرم رفت سرکار وگرنه اهوازی هست و فلافلاش طعم جون میده😍😍

 فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 

نخود یک یا دو روز خیس کن

بعد همونطوری خام همراه با پیاز و فلفل دلمه و کمی سیر و ادویه(نمک،فلفل سیاه، فلفل قرمز،زرد چوبه) بنداز و دوبار چرخ کن 

من این مدلی درست میکنم مزههههه بهشت میده بخدا


میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

نخود باید دوسه روز خیس بخوره  روزی دو بار ابش رو عوض کن 

جای خنک باشه وگرنه بو میگیره 

خیس خورد ب همراه سیر و ادویه فلافل و زردچوبه و اینا چرخش کن هرچقدر سیرش بیشتر باشه طعمش بهتر میشه .

موقع سرخ کردنش از فریزر دراوردی ی پیاز با رنده ریز رنده کن توش .خیلی پوک و خوشمزه میشه . چند ساله ب همین روش همه فامیل درست میکنیم

من ۲۴ ساعت قبلش خیس میکنم 

نخود رو باید خام چرخ کنید همراهشم پیاز چند حبه سیر 

چرخ میکنم 

ادویه هم پودر انبه فلفل سیاه فلفل قرمز نمک جعفری ساطوری شده و تخم گشنیز آسیاب شده اضافه میکنم 

در ضمن دوبار چرخش میکنم 

خمیر بدست اومده رو بعد از چرخ کردن و اضافه کردن ادویه جات روش یه سلفون میکشم نیم تا یه ساعت میذارم داخل فریزر بعد سرخ میکنم 

میتونی یه کم بکینگ پودر هم بهش اضافه کنی ولی نه زیاد 

بعدم داخل روغن غوطه ور سرخش میکنی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز