2777
2789
عنوان

خانمهای اصفهانی شکایت دارم

1483 بازدید | 53 پست

چرا همه دکترها میگن زیر میزی بده؟؟؟؟؟؟باردارم هفته ۱۲ بچه دوممه و چون اولی رو سز شدم اینم خواه ناخواه سز میشم با هزینه بیمارستان مشکلی ندارم چون تکمیل درمان دارم و هزینش خیلی کم میشه ولی میگن هزینه مطب رو باید بدی 

۶ هفته رفتم پبش الهه امیری گفت ۵ تومن بده بیمارستان میلاد زایمان میکنه 

۸ هفته رفتم پیش هفت برادران گفت ۵ تومن بده بیمارستان میلاد 

۱۲ هفته رفتم پیش حجتی اونم گفت ۳ تومن بده بیمارستان خانواده 

رفتم واسه عمل لوزه دخترم 

یکیشون میگه ۱۰ تومن 

یکیشون میگه ۷ تومن 

یکیشون میگه ۵ تومن

پدرشوهر بیچارم عمل اورژانسی داشت تا ۷ تومن پول نقدر نبرد مطب دکتر نیومد بالاسر عملش  

کجا باید شکایت کنم کسی اطلاعی داره.؟

چرا باید پول زور بدم اخه؟ 

مگه بیمارستان حقوق و حق الزحمه بهشون نمیده؟؟؟.

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم. پدرم هفته دیگه آنژیو دارن. دکترشون نگفت زیرمیزی بده. خودم و خواهرم هم سزارین شدیم، دکتر پول ...

دکترت کی بود؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭
عجب فاجعه ای! پزشکانی که فقط اسم پزشک رو یدک میکشن! لعنتی قسم پزشکی نخوردن مگه

یکی از اقوام شوهرم از یه روستای دور اونده بود قلبش عمل داشت دکتره گفت ۲۵ تومن میگیرم پدرشوهرمفته بود این کشاورزه نداره دکتر گفته به من ربطی نداره من درس خوندم زحمت کشیدم تاوان نداری اونو من باید بدم.؟؟؟؟؟؟ ببین چقدر پستن

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

واییی ادم چقدر میتونه طماع باشه اخه😐به کجا دارن میرن این پزشکااا لعنتی ها برای نجات جون مردم که پول اضافه نباید بگیرید که ادم وجدان که داره اگه طرف نداره بابد بزاری بمیره😬😑

نمیدونم. پدرم هفته دیگه آنژیو دارن. دکترشون نگفت زیرمیزی بده. خودم و خواهرم هم سزارین شدیم، دکتر پول ...

کی سزارین شدی؟؟؟؟ از بعد عید تاحالا باب شده 

دکترت کی بوده؟کجا زایمان کردی؟

یکی از اقوام شوهرم از یه روستای دور اونده بود قلبش عمل داشت دکتره گفت ۲۵ تومن میگیرم پدرشوهرمفته بود ...

بویی از انسانیت نبردن بعضیاشون.بعدش چی کار کرد بنده خدا؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭