2777
2789
عنوان

زندگیم را باختم

649 بازدید | 34 پست

سالهاست در انتظار  رسیدن به عشقم بود.....درست زمانی که با او داشتم عشق را تجریه میکردم....و خوشحال بودم .....بعد انتظاری بیست ساله.......عشق سابقش برگشت.....حالا من مانده ام و دلی که بعد سالها انتظار‌...درست زمانی که فکر میکردم بهش رسیدم....من حتی رنگ موی و لباس عقدم هم داخل ذهنم انتخاب کرده بودم ...ولی همه چی تمام شد برای دلم دعا کنید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا گفتید ک ای دوران ب ک ا رت از دست دادی باهاش .بنظرم اگ اونم دوست داشت و درقبال تو احساس مسئولیت میکرد باید قید اون میزد برا همیشه و تو رو میگرفت حداقل بخاطر این اتفاق

در خانوادا ای بزرگ شدم که دختر را جز فرزند حساب نمیکنند و نهایت بی مهری بهشون دارند......من شاغلم....انقدر مهربان و ارام  که حالا که دارم زجر میکشم نمیتونم  حتی با کس حرف بزنم اخر باهاش همسایه هستم ...چطوری هر روز ببینمش و بتونم فراموش کنم ....تنها امید من این است بین ما دونفر مرا انتخاب کند

هفت سال گیر طلاق بود در این میان با کسی اشنا شده بود ولی بهم زده بود موقعی که سمت من امد تنها بود&nb ...

عزیزم درکت میکنم آدم وفادار وقتی عاشق میشه اینجوری عمر خودشو تلف میکنه پای طرف مقابل.

ولی دیگه بسه   به قلبت اجازه بده کس دیگه رو تجربه کنه

کاش این دوران هم باهاش تجربه نکرده بودم حتی یک بار از هم ناراحت نشیدیم....انقدر خوب بودیم که میگفت فکر نمیکردم دوباره زندگی کنم و من نبودم معلوم نبود چ بر سر خودش و بچه اش می امد درد اون خوب کردم الان خودم درد دارم