2777
2789

چرا داروهای طب سنتی استفاده نمیکنی؟

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا عفونتتون انگلیه.ینی از نوعی هست که همسر رو هم درگیر می‌کنه.باید همسرتون هم هر ۸ ساعت مترونیدازول مصرف کنه.خودتون هم از پماد های واژینال استفاده کنید تا زودتر بهبود پیدا کنید

دختر مث منی که! من روزی ۹ ساعت اوایل درد داشتم ، الانم هر روز میاد سر میزنه ، دو ساعتم  طول میکشه . نخوووووور اینارو ، منم خوردم باکتریا مث غول مقاوم شدن

شهیدِ خدمت 🪽🥀 ایرانم تسلیت🖤

با اب داغ، ولرم اصلا خودتو نشور ، دستشویی یا حمام فرقی نداره ، مخصوصا دستشویی . سعی کن سشوار ملایم بکشی ، اصلا یه مدت اصلا شیرینی فست فود نخور اصلا ، با دستمال کاغذی حتما واژنتو خشک کن ، الانم پاشو یه کمپرس یخ بذار روش دردش میافته ، بادشم بزنی خیلی درد میندازه (هر روز کارمه ) ماست و لبنیاتو و سردی رو کم کن ، گوشت کمتر بخور یه مدت ، توی یه افتابه نمک طبیعی دریا  بریز خودتو بشور با توی تشت بشین ، تاپیک یکی مونده به اخریمم بخون . اینا ک گفتم تجربیات یه سال درده :) 

شهیدِ خدمت 🪽🥀 ایرانم تسلیت🖤

پماد کلوتریمازول  داخلی بگیر بزن قسمتی ک خارش داری من قبلا ان ان زدم درس نشد  پماد استعمال خارجیم زدم نشد این بهترع ، میتونی نمک و با آب بجوشونی سرد ک شد موقع دسشویی خودت بشوری