2777
2789

من رشتم تجربی و اگه رتبم خوب نشد قصدم اینه برم رشته علوم ورزشی چون بهش علاقه دارم

نظرتون چیه

از نظر شغلی چه طوره(درآمد)؟ 

درساش سخته یا اسون؟ 

معلم ورزش میشی یا مربی

خوبست

من علوم تربیتی خوندم  اونم ایندش خوبه

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می دونم آناتومی و فیزیولوژی داره سخته ولی کنارش ورزش هم می‌کنی باحاله مث همه رشته ها سختی خودشو داره و اینکه هزینه بره، کارش هم هست

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
می دونم آناتومی و فیزیولوژی داره سخته ولی کنارش ورزش هم می‌کنی باحاله مث همه رشته ها سختی خودشو داره ...

منظورتون از هزینه چیه 

میشه بیشتر توضیح بدید لطفا 

یکی بهم گفت هزینه زیاد داره  درسته؟

اره کلا هر شغلی هزینه زیاد میخواد

دانشگا سراسری قبول شی خوبه تا ازاد این رشترو بخونی

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺
منظورتون از هزینه چیه  میشه بیشتر توضیح بدید لطفا

هزینه خرید لباس، کفش، جدیدا نمی‌دونم چه هزینه های دیگه داره ما یه اشنا داشتیم خیلی وقت پیش این رشته رو می‌خوند، اگه دولتی هم نباشی که هزینه دروس عملی بالاست

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
اره کلا هر شغلی هزینه زیاد میخواد دانشگا سراسری قبول شی خوبه تا ازاد این رشترو بخونی

چون شهرستانم دانشگاه روزانه میپذیره زیاد سخت نمیگرین  برا رتبه 

ولی اگه اطلاعاتم اشتباه باشه و فقط بتونم برم ازاد و خود گردان بازم ارزششو داره برا این رشته؟ 

چون شهرستانم دانشگاه روزانه میپذیره زیاد سخت نمیگرین  برا رتبه  ولی اگه اطلاعاتم اشتباه ب ...

اگه رفتی ازاد که یه رشته دیگه بردار کلا ی رشته ک بهتر از این باشه

بازم راجبش تحقیق کن