عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤متنفرم از وقتایی کہ یهو بیدلیل حالم بد میشہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
می دونم آناتومی و فیزیولوژی داره سخته ولی کنارش ورزش هم میکنی باحاله مث همه رشته ها سختی خودشو داره و اینکه هزینه بره، کارش هم هست
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن
دانشگا سراسری قبول شی خوبه تا ازاد این رشترو بخونی
عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤متنفرم از وقتایی کہ یهو بیدلیل حالم بد میشہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺
هزینه خرید لباس، کفش، جدیدا نمیدونم چه هزینه های دیگه داره ما یه اشنا داشتیم خیلی وقت پیش این رشته رو میخوند، اگه دولتی هم نباشی که هزینه دروس عملی بالاست
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن
چون شهرستانم دانشگاه روزانه میپذیره زیاد سخت نمیگرین برا رتبه ولی اگه اطلاعاتم اشتباه ب ...
اگه رفتی ازاد که یه رشته دیگه بردار کلا ی رشته ک بهتر از این باشه
بازم راجبش تحقیق کن