عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید مدام با خودت تکرارش کنی که زخمها و آسیبهای قدیمیت رو التیام بده
ولییی اصلا روی همه جواب نمیده و بیشتر جنبه تلقینی داره
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
اینارو برای خودت زمزمه میکنی که احساس ارزشمندی و مورد علاقه واقع شدن به خودت بدی و از طریق اینها زخمها و اسیبهای روحی و روانیت رو بهبود ببخشی
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
بله عزیزم... مصاحبه هاشون رو هم دیدم و خیلی قشنگ و جالب بود... اگه از کتابش خوشت اومد حتما مصاحبه هاشون رو هم ببین...این تکنیک برای من شده مثلِ یه دعای قدرتمند...خیلی بهش باور دارم