2777
2789
عنوان

آخه من چطور راضی شم به بیهوشی خیلی زار زدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 42 پست
حتما سابقه بیماری قبلی حساسیت غذایی داروی بیماری خاص یا استفاده از داروی خاص به دکترش بگو من خودم پر ...

آره این با واکسن پنج گانه تشنج کرد حساسیت به واکسن سیاه سرفه داشت.دیگه اون واکسن دکتر اجازه نداد بزنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورا بیهوشی نمیزاری؟ من دخترم ۱۵ ماهشه تا الان چند بار بیهوش شده برا نوار مغز برا ای بی ار گوش برا اک ...

میترسم .به. اون واکسن لعنتی که زد و تو بغلم تشنج کرد دیگه از هر دارویی میترسم.حتی یه آمپول نزده دیگه،مگه شربت و قرص فقط از این معمولی ها

[QUOTE=292331226]اره داره[/QUOTE]

من چند روزه فهمیدم انقدر ناراحتم که حد نداره

الان در حد لکه هست بیهوشی نمیخواد که؟

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
میترسم .به. اون واکسن لعنتی که زد و تو بغلم تشنج کرد دیگه از هر دارویی میترسم.حتی یه آمپول نزده دیگه ...

برا دختر من همش شربت بود خیلیییی تلخااا خیلیییی میدیم میخوره بعد نیم ساعت بیهوش میشه بعد دو سه ساعت بهوش میاد..بیشترا زودتر بهوش میان دختر من دیر ولی

🥰🤱🏻
[QUOTE= 292331226 ]اره داره[/QUOTE] من چند روزه فهمیدم انقدر ناراحتم که حد نداره الان در حد بکه هس ...

بچه که همکاری نمیکنه این سن اصلا دهن باز نمی‌کنن نهایت به دقیقه کمترم خسته میشن میترسن از وسایل دختر من دو قیقه وایساد حتی آمپول بی حسی زد یه دقیقه بعد کار کردن دیگه نموند

بچه که همکاری نمیکنه این سن اصلا دهن باز نمی‌کنن نهایت به دقیقه کمترم خسته میشن میترسن از وسایل دختر ...

وای خاک به سرم 

من که عمرا بچرو بیهوش کنم

جون بچمو از سر راه نیاوردم

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
برا دختر من همش شربت بود خیلیییی تلخااا خیلیییی میدیم میخوره بعد نیم ساعت بیهوش میشه بعد دو سه ساعت ...

منم دو بار نوار مغز گرفتم آره داروی تلخ دادن خدا رو شکر مشکل نداشت سالم و شیطون و باهوش.ولی الان گفتن اتاق عمل تحت بیهوشی دیگه نمی‌دونم چه ماده ای هست باید بپرسم.

منم دو بار نوار مغز گرفتم آره داروی تلخ دادن خدا رو شکر مشکل نداشت سالم و شیطون و باهوش.ولی الان گفت ...

دختر من نارس بدنیا اومد مشکل قلبی داشت هنوزم داره اولا حفره داشت واس اون هر دوماه اکو میشد بیهوش میشد الان فقط خون پس میزنه یکم قلبش..که میگ دیگه پنج سالش شد بیار عیب نداره این موضوع..برای مغزشم بدنیا اومد بخاطر نارسی کیست داشت که اونم اکو میداد تا تجزیه شد کیسته و رفت..برا گوشم چکاپ بود..( بچ نارس مکافاته)

🥰🤱🏻