2777
2789
عنوان

درد شدید😭

231 بازدید | 22 پست

بچها زیر دلم خیلی خیلی درد میکنه ۱۹ هفته هستم انکار یکی زیر دلم و مثانمو فشار میده از صبح داشتم کم بود فکر کردم طبیعیه الان شدید شده چیکار کنم نگران بچمم

گاهی خیلی غمگین، گاهی مهربان، گه گداری عصبانی با دلی رعوف ،گاهی غم خار ،گاهی تنها من اینم و ذات ادم تغییر پذیر نیست ... !!!🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خودش کمک کنه حتما برو دکتر

فردا عصر نوبت دارم🥺

گاهی خیلی غمگین، گاهی مهربان، گه گداری عصبانی با دلی رعوف ،گاهی غم خار ،گاهی تنها من اینم و ذات ادم تغییر پذیر نیست ... !!!🌱
از صبح که درد داشتی آیا استراحت کردی زیاد ؟بارداری اولتونه؟طول سرویکس تو سونو ند بود؟روز قبل فعالیت ...

زیاد از صبح کار نکردم همش استراحت فقط سر  شب نشستم...بارداری دوممه چند روز پیش انومالی داشتم گفتم دهانه رحم بازه اگ جمع نشه سرکلاژ میشی یه ساعت بعد دوباره سونوم کرد گفت جمع شده اما امشب دردم شدید شده

بنظرم اگه قطع نشد برو دکتر و چک کن ک یبوس نباشی

فردا نوبت دکتر دارم نگرانم تا فردا چیزی نشه خدایی نکرده

خونریزی هم داری؟کار سنگین کردی ؟

نه خونریزی ندارم کار سنگین هم نکردم فقط درد دارم

خب نمیشه الان اورژانس برو تافردا رفتی دکتر خودت تخصصی تر بهت بگه چیکار کنی

اره بهتر نشم میرم سریع اورژانس

زیاد از صبح کار نکردم همش استراحت فقط سر  شب نشستم...بارداری دوممه چند روز پیش انومالی داشتم گف ...

عزیزم آن شاا..‌ دردت خوب بشه ولی حتما از کسی بخواه بیاد پیشت یا شما برو و کاملا استراحت مطلق باش فقط برای دسشویی بلند شو حمام هم تند تند نرو و سریع یه دوش با آب ولرم بگیر بیا بیرون 

باید سونو بدی سرویکس و دهانه رحم شاید نارسایی دارن.فعلا شیاف و استراحت تا فردا بری سونو و دکتر

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم