2777
2789
نه ۷درصد براسود خودش باید میگرفته ولی طلافروش ۲درصد اضافه گرفته یعنی ۹درصد براش حساب کرده  مال ...

میدونم. مالیات اصلا ازش نگرفته. سود خورش رو ۱۱درصد زده ، اجرت هم ۱۹ درصد. بزن ماشین حساب رو ۳۰ درصد قیمتش میشه ۱۱ و سیصد. همینقدرم از اسی گرفته. 

کلن ها اگر حساب کتاب بلد نباشه ادم موقع طلاخریدن طلافروشا میندازن قیمتو. یبار مچ یکیشونو گرفتم از خجالتش گف اصلن نمیفروشم😑

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺

اسی در کل مزد ساختش ۱۹ درصد ، ۷ درصدم خودش سودشه،( بماند که خیلیا رو این هفت درصد یکی دو درصدشو تخفیف میدن) میشه ۲۶ درصد. 

اگر ازت ۱۱و سیصد گرفته، طلای تو بدون ذره ای  تخفیف ، ۱۰ و ۹۷۷ میشه.  دراصل ۳۲۰ تومن ازت زیادی گرفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم. مالیات اصلا ازش نگرفته. سود خورش رو ۱۱درصد زده ، اجرت هم ۱۹ درصد. بزن ماشین حساب رو ۳۰ درصد ...

من اینجوری حساب میکنم وزن طلا ضرب در قیمت تابلو +اجرت+سود طلافروش که اینجوری میشه که دراخر ۲۸درصدسود گرفته 

۳.۳۹۰×2570000=8712300. این قیمت طلای خالصه بدون اجرت وسود حالا این عددرو +۱۹٪و۹٪که کنیم میشه ۱۱۳۰۰۰۰۰ 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

نباید انقدر سود بهش میدادی من دیشب یه انگشتر ۴گرمی گرفتم ۱۲۴۰۰ بهش دادم طلا هم گرمی ۲۵۹۰بود اجرتش هم ۱۸٪بود

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من اینجوری حساب میکنم وزن طلا ضرب در قیمت تابلو +اجرت+سود طلافروش که اینجوری میشه که دراخر ۲۸درصدسود ...

چیکار کنم فردا برم سراغش

100تومن رو فاکتور تخفیف داده

من اینجوری حساب میکنم وزن طلا ضرب در قیمت تابلو +اجرت+سود طلافروش که اینجوری میشه که دراخر ۲۸درصدسود ...

قیمت تابلو ضبدر وزن . جواب ضبدر ۱/۳۰ درصد میشه ۱۱و ۳۰۰ و خرده.  فرمولش اینه. اون  یک،پشت اعشاره ،  ثابت هست

چیکار کنم فردا برم سراغش 100تومن رو فاکتور تخفیف داده

یعنی ۱۱۲۰۰برات حساب کرده؟

چیکار کنم فردا برم سراغش 100تومن رو فاکتور تخفیف داده

تااازه با صد تومن اینقدر شده؟؟؟ بگو خسسته نباشی. ببین قیمت دقییقو بدون تخفیف بگو تا بهت بگم چقد زیاد برات زده. میتونی فاکتورش رو بفرستی 

قیمت تابلو ضبدر وزن . جواب ضبدر ۱/۳۰ درصد میشه ۱۱و ۳۰۰ و خرده.  فرمولش اینه. اون  یک،پشت ا ...

نه عزیزم شما رو هم همه رو حساب میکنید ولی باید جدا جدا حساب کرد ۱۹٪جداو سود طلافروش هم جدا 

چون اگه رو هم حساب کنی عدد اشتباه به دست میاد 

الان قیمت طلا خالص  رو جدا با ۱۹٪ و ۹٪حساب کن ببین

رو ۲۸ درصد میشه ۱۱/۱۵۰. ولی ایشون میگن ۱۱و سیصد گرفته. 

۳/۳۹۰ *۲۵۷۰مساوی ۸/۷۱۲

حالا ۸/۷۱۲ *۱/۳۰ میشه ۱۱/۳0۰خرده

بله

یه درصد ازت اضاف گرفته و هیچ تخفیفی هم بهتون نداده به جای ۷درصد سود خودش ۸درصد هم گرفته 

درصورتیکه شما باید چونه میزدید همین ۷درصد سود خودشو هم خیلی کمتر بهش میدادید