2777
2789
عنوان

کوردا بیان مامان بابام نمیزارن باهاتون وصلت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 59 پست

به نظرم حرف خانواده تو گوش کن احتمال پشیمانی زیاده

ما ی دختر به کورد دادیم خدا رو شکر خیلی خوشبخته شوهرش خانواده دوست و تلاش کن هست بهترین خانه و زندگی رو با پول حلال بدست آورده

اما دخترمون خیلی سختی کشیده سر تعصبات شوهر

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت سیستان و بلوچستا یا کوردستان عضو ایران نیست؟؟  ببین حس میکنم این بر میگرد به موقعیت مک ...

ماشمالیا راحت ادما رو میپذیریم .تعصب خاصی نداریم ولی اونا قومیتی هستن .کلا قومیتی بودن خوب نیست همین باعث تفرقه و اختلاف یه کشورمیشه که شاید همین باعث شد نگاه من بهشون فرق کنه

من ترک ترکیه دیدم که از کورد میترسیدن وقتی باهاشون صحبت کردم میگفتن دلیل این که بد بین هستیم اینه تو مدارس یا تو خانواده هر همه بد کوردا رو گفتن و ذهنیت بدی ازشون ساختن 

یعنی خیلی نژاد پرستانه نگاه میکردن حتی نمیزاشتن به زبان کوردی صحبت کنن کوردا ولی الان که با استفاده از تکنولوژی و شبکه های اجتماعی ذهنیت ها باز شده و بهتر همو میشناسیم 

بر میگرده به محیط که بزرگ میشیم و ذهنتی که میسازن از کودکی همین

مردان کورد شجاعن هستند هم پشت زن هستن  همیشه ثابت کردن پشت زن هستن همیشه ثابت کردن 

قربونت ازخانما که اقایون منظورمه.نمیدونم از اون فیلم ریگی از قومیتا میترسم .وگرنه میدونم خوب وبد همه ...

فیلم های که از صدا سیما پخش میشه همش ابکی و برای بد جلو دادن ملته اینو همه میدونن

ماشمالیا راحت ادما رو میپذیریم .تعصب خاصی نداریم ولی اونا قومیتی هستن .کلا قومیتی بودن خوب نیست همین ...

اتفاقا اینجوری نیست همین طرز فکرا باعث تفرقه میشه همه ما انسانیم روی کره خاکی هستیم چرا باید دشمنی کنیم حقو حقوق هم رعایت کنیم تموم احترام بزاریم به هم الان قرن ۲۱ هستیم

قربونت ازخانما که اقایون منظورمه.نمیدونم از اون فیلم ریگی از قومیتا میترسم .وگرنه میدونم خوب وبد همه ...

خب مردا بابامو بگم برات گلللل یعنی لنگشو پیدا نکنی خداوکیلی خانواده دوست صبح و شب کار میکنه برا رفاه و اسایش ما اهل دعوا اینام نیست . کلا فامیلامونم همینطورن . تازه ایرانیا ذهنیتشون از کوردای کردستان بده که ما اونجایی هستیم اصالتا ولی ایران بزرگ شدم

اتفاقا اینجوری نیست همین طرز فکرا باعث تفرقه میشه همه ما انسانیم روی کره خاکی هستیم چرا باید دشمنی ک ...

ببین شوهرم پارسال لرستان ماموریت رفت جالبه محیطش همه کامیوندار بودن منشی خانم بعد شوهرم قیافش خوبه مسئول اونجا گفت شما هتل باش ماتلفنی هماهنگ میکنیم ذهنیت خوبی نیست بیای جمع خانما.جالبه شوهرم میگفت یک روز یکی ازخانما دعوا داشت باشوهرش انگار خانمه خیانت کرده بود بقول شوهرم اون جو کامیوندار اصلامحیط مناسب واسه کارخانم نبود حالا اینا رو شوهرم حساس بودن

ببین شوهرم پارسال لرستان ماموریت رفت جالبه محیطش همه کامیوندار بودن منشی خانم بعد شوهرم قیافش خوبه م ...

والا چی بگم همه جا ادم خوب و بد هست نمیشه هر ۵ انگشت مثل همه 

ولی خوب حرفتونو قبول دارم جو خوبی نبوده برا خانما

ببین شوهرم پارسال لرستان ماموریت رفت جالبه محیطش همه کامیوندار بودن منشی خانم بعد شوهرم قیافش خوبه م ...

لرستان یه بخش داره همه مردمش از دم کامیون دارن وقتی رد میشی چندتا چندتا جلو دراشون پارکه

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤