2777
2789
عنوان

کوردا بیان مامان بابام نمیزارن باهاتون وصلت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 59 پست
بخدا روانی شدم باید بیای تو خونه ما جر میخوری 

تو رو نمیدونم وای من عاشق کردا هستم

کردا بزرگشون گذشته سختی داشتن عاشق زبان محلی شون هستم لباساشون دل و جراتشون و همه چیشون

دوست داشتم یه کرد باشم

دختری از جنس امید🩵🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کوردم عزیزم  مردامون  ناموس پرست و خونگرم و مسیولیت پذیرند  دروغ چرا اکثرا زود ج ...

جالبه تفکرمن همینه که ازشون میترسم.مخصوصاکسی که اختلاف قومیتش زیاد باشه.مثلا ماشمالیا رفتارمون خیلی راحته

خودت کجایی هستی؟ کوردا معمولا گرم مزاجن خواهر، بچه هم زیاد میخوان حداقل سه تا البته اونایی که من می ...

من تهران و مزاجم سرد نیست تگره طوری که از دست و پام شر شر آب میریزه خدا خدا میکنم حق با دختر خاله منحرفم باشه 

جالبه تفکرمن همینه که ازشون میترسم.مخصوصاکسی که اختلاف قومیتش زیاد باشه.مثلا ماشمالیا رفتارمون خیلی ...

ولی کوردها مهمان نواز ترین قوم هستند 

واقعا بی نظیرند 

و اینکه مرداشون عین کوه تکیه گاهن برای خانوماشون 

خیلی هم تعصبی هستن روی لباس و زبان، شاید مجبور شی همیشه گوردی حرف بزنی، خیلی معاشرتی هستن با خانواده هاشون هیچوقت همدیگه رو ول نمیکنن و به هم اهمیت میدن

یعنی هیچوقت نمیتونی بگی با مادرت اینا کمتر رفت و آمد کنیم 

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
نمیدونم ماشمالیم شاید درارتباط نبودیم.راستش من حتی مسافرت به اون شهرها هم نداشتم.مثلا ازسیستان یاچها ...

به نظرت سیستان و بلوچستا یا کوردستان عضو ایران نیست؟؟ 

ببین حس میکنم این بر میگرد به موقعیت مکانی شاید چون زیاد باهاشون رفت و امد نداشتی این ذهنیتو داری یا چون مرز نشینن اینجوری نیست من خودم کوردم اتفاقا خیلی ادمای با غیرتن نه اینکه بگم سر ناموس دعوا اینا نه یعنی خیلی به خانماشون اهمین میدن و احترام میزارن به بچه اهل خیانم نیسن یعنی کافیه ازدواج کنن میچسبن به زن و بچه هاشون 

خیلی مهمون نواز خونگرم باید باهاشون در ارتباط باشی من همسرم دانشگاه شمال درس خونده همیشه از زیبایی های شمال و مردمش میگه به نظرم چون زیاد رفت و امد یا از نزدیگ در ارتباط نبودید این ذهنیتو داری 

ادم خوب و بد همه جا هست ولی ادمای بی شیله پیله ای هستن 

مامان بابام کلا فوبيا قومیت به ویژه کورد ها رو دارن

کورد قومیت نیست یک ملته به هر حال پدر مادرت نیک تو رو میخوان بهترین تصمیم میگرن برات شما هم پیکیر نباش 

بیخیال ولی به قول معروف ادمای خوبی هستیم اونقدارم که میگن بد نیستیم