2777
2789
عنوان

کوردا بیان مامان بابام نمیزارن باهاتون وصلت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 59 پست

😂😂😂عنوان تاپیکا بامزه بود نمیزارن باهاتون وصلت کنم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین آدم باید با کسی که شبیه خودشه ازدواج کنه یکم سخت میشه ولی من دوستم کرده اصلا این ویژگی هارو ندارن باز برسی کن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

من کرد نیستم ولی تو زیاد با دختر خالت نگرد شاید تو ندانی چرا ولی اون خودش می‌دونه😬😁

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

من کوردم عزیزم 

مردامون  ناموس پرست و خونگرم و مسیولیت پذیرند 

دروغ چرا اکثرا زود جوش میارن اما تو دلشون هیچی نیست 

کمی هم مستبدن 

ما تو خودمون میگیم 

دختر از کوردها بگیرید دختر به کوردها ندید 😅

دخترای کورد واقعا زن زندگین 

البته اما جا خوب و بد داره و اخلاق هر کس مختص خودشه 

اما به طور کلی و جمع بندی اینجوریه 

عزیز خوب و بد همه جا هست. نگفتی هم مذهب هستین یا نه؟ اگه نیستین ممکنه خانوادش خواسته یا ناخواسته توهین کنن. خودت کدوم شهری بعد ازدواج کدوم شهر میمونی؟ من کلا ازدواج دو قوم رو نمیپسندم ولی موارد موفق هم دور و برم زیاده. بعد کوردها همشون مثل هم نیستن سنندجی اصل اگه باشه احتمال خیلی زیاد مذهبی نیست ولی اگه مال جای دیگه ساکن سنندج باشه ممکنه خیلی مذهبی باشه 

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...

من خواستگار کورد داشتم مامانم قبول نکرد گفت نمیدمت شهر غریب هفففففف ولی دوست دارم کوردارو💔🥲💔🥲💔🥲💔🥲

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
چرا؟

نمیدونم ماشمالیم شاید درارتباط نبودیم.راستش من حتی مسافرت به اون شهرها هم نداشتم.مثلا ازسیستان یاچهارمحال وجنوب میترسم.شاید دوربر ما ادمای فقیر ازاون‌منطقه مهاجرت کردن اومدن اینجاذهنیت ما بد شده.مثلا بلوچ اینجا خیلی دعوای هستن بااینکه مهاجر هستن