2777
2789
عنوان

یه خانمی گفت دخترش رفته ام آر آی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 29 پست

اینقدر گفتن دروغ و سر کاریه که دیگه نیامد ملت یکم تحمل نمیکنن که نتیجه رو ببینن که اگه خدایی نکرده واقعیت بود آدم براش بشه تجربه و حواسش و بیشتر جمع کنه

من نمیدونم این آدمها با این همه عجله و پیش قضاوت چه جوریه فشار ها و چیزهای دیگه رو تحمل میکنن

فقط زورشون تو این سایت زیاده

کاربر جدید نیستم🌻از سال ۹۰ عضوم🌻این چهارمین کاربریمه🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از پریروزه هرساعتی از روز و شب اومدم نی نی سایت دیدم چندتا تاپیک درمورد اون خانم و ام ار ای هست

تاپیکا یکی درمیون درمورد بیمارستانه بعد میگن نگرانیم خبری نشد

خب پیگیری داستانی هستید اکانتشو سیو کنید

نمیدونم ولی به نظر من خانومه کلا توهم زده بود آخه مگه میشه همچین کاری؟

اونجا تو اتاق اول اینکه دوربین هست دوم پرستار هست سوم پنجره های شیشه ای دارن چهارم خب برای ام آر آی کمر شلوار رو میدن پایین دیگه مامان بزرگ منم همینطور بود

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

منم با نظر شوهرش موافقم

حال دخترش چی پس

میگفت همش داره گریه میکنه و منزوی شده

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
چی شده بوده؟ منم ام آر آی دارم 

یه خانمی فکر میکرد به دخترش موقع ام ار ای دست درازی شده

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
حال دخترش چی پس میگفت همش داره گریه میکنه و منزوی شده

معاینه بکارت برای دختر ۱۲ ساله خیلی سخته 

از طرفی مگه نمیگه دخترش بیهوش بوده اگر ور رفته بهش دختر از کجا فهمیده که الان روحیش خرابه؟

با افتخار چادری ام

معاینه بکارت برای دختر ۱۲ ساله خیلی سخته  از طرفی مگه نمیگه دخترش بیهوش بوده اگر ور رفته به ...

نمیدونم 

منم دختر ۱۲ ساله دارم و خیلی بهش حساسم 

حتی دندونپزشکیم میرم کنارش دستشو میگیرم

میترسم دخترش خواب نبوده باشه

اخه بدون بیهوشی بود

انشالله که اتفاقی براش نیوفتاده 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
نمیدونم  منم دختر ۱۲ ساله دارم و خیلی بهش حساسم  حتی دندونپزشکیم میرم کنارش دستشو میگیرم ...

واقعا درک میکنم منم دختر دارم مثل شما و همه ی مادر ها خیلی نگران میشم ولی انشالله یه جوری قدم برداریم که خودمون به روان شون ضربه نزنیم مثل خیلی از والدین مثل شوهر خودم که خیلی وسواس فکری داره نسبت به دخترش 

انشالله که همه ایراندخت ها در سلامت جسم و روان و عفت باشند  

با افتخار چادری ام