2777
2789

من اتوم گوسونیکه خوبه.

جارو برقیم فیلیپسه خیلی راضیم.

ساندویچ سازم دسینی،خوبه ولی شستشوش سخته و اینکه برای خود من از بی کاربرد ترین وسایله.

خرد کن و آبمیوه گیریم مایر آلمان هست و خیلی کارمو راه میندازن.

آسیاب مخلوط کنم دسینی استار کیچن و راضیم واقعا.

آسیاب بزرگم مولینکسه و یه آسیاب هم فقط مخصوص قهوه دارم که بوشه و از هر دوشون راضیم.

پلوپزم هشت کاره میگل هست که فقط از آرام پزش استفاده میکنم و خوبه واقعا.

سرخ کنمو تا حالا استفاده نکردم و نظری ندارم.

اون توسترم کومتای هست و راضیم.

کیک هم زیاد درست نمیکنم و برای همین همزن برقی نخریدم و با همزن دستی همون گاهی رو هم درست میکنم.

چای سازم نانیواس و راضیم.

جارو شارژی نخریدم و ایده ای ندارم.

دیگه چی موند🤔بپرس بگم.

من اتوم گوسونیکه خوبه. جارو برقیم فیلیپسه خیلی راضیم. ساندویچ سازم دسینی،خوبه ولی شستشوش سخته و ای ...

مرسی عزیزم ک کامل توضبح دادی وسایل بزرگتم میشه بگی مارکشون چیه و راضی یا ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برقیای خودم خوبن راضیم اتو فیلیپس جارو برقی پاناسونیک همزن فلر کاسه دار ساندویچ سازم کاربردی ندا ...

اخه این فلیپس و.. هرجا میرم میگ فیکه نگیرید بهتره موندم چکار کنم یا میگن خراب شه تو ایران نمایندگی نداره نمیتونی کاری کنی