2777
2789

دارو هایی که مصرف کردین چی بودن دکترم به من ویتاگنوس و روغن گل مغربی داده از این دارو ها استفاده کردین نظرتون چیه و اینک چقد تاثیر گذارن چقد زمان میبره تا درمان شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 

ن این دارو ها نبود یادم نمیاد 

دوتا دارو بود یکیش تهوع می‌آورد 

یکیشم برا منظم کردن پریودم بود تو یه دوره مصرفم خوب شدم 

وزنم گفت ۳،۴ کیلو بیار پایین اوردم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

تنبلی تخمدان درمان نداره فقط میتونی کنترل کنی برای من فقط با تغییر لایف استایلم کنترل شد دارو زیاد ا ...

چیکار کردی مثلا عزیزم؟

تغذیه یا ورزش خاصی انجام دادی؟

گرفته است جهان را غبار بی دردی، کجا رویم از این عالم خراب؟ کجا؟!

من درگیرشم 

باردار شدنمم طول کشید 

بهم متفورمین میداد و یه دارو دیگ ک ۱۰ روز موندخ ب موعد بخورم 

تا دارو میخوری جواب میده بعدش باز به صورت بدتر برمیگرده 

تنها چیزی ک برام جواب داده سالم خوریه الان منظمم 

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍

چطور فهمیدین تنبلی تخمدان دارین من پریودیم منظومه ی سالی هست اقدامم برای بارداری ولی نشدم فقط برج ۱۰یکی ب علت تشکیل نشدن قلبش سقط شد بعداز اون اقدامم ولی نشدم ماه قبل ۱۱پریودی سونو دادم دوتافولیکول داشتن یکی ۱۴یکی ۱۶

چیکار کردی مثلا عزیزم؟ تغذیه یا ورزش خاصی انجام دادی؟

ورزش و کاهش وزن ، حذف قند مصنوعی ، مصرف هر روز دمنوش نعناع فلفلی ، استفاد از قرص استرس کالم برای کنترل استرسم